Reteta de varza a la Cluj este una dintre cele mai cunoscute retete ardelenesti. Varza a la Cluj, o reteta delicioasa de mancare traditionala, foarte gustoasa si deloc dietetica!
Reteta nu este complicata, doar necesita ceva timp pentru preparare. Asezam intr-o tava varza calita, orezul, carnea tocata, sucul de rosii, ceva afumatura si smantana. Toate ingedientele trebuie sa fie aproape...
Friptura de porc la cuptor cu sos de vin face deliciul la orice masa, fie de sarbatoare sau pentru familie. Pentru aceasta reteta de friptura de porc la cuptor cu sos am folosit aproximativ 2 kg de pulpa de porc. Carnea trebuie sa fie taiata in bucati mari, de cel putin 1 kg, ca sa nu se usuce in...
Reteta de pui cu masline si piure de cartofi este una dintre mancarurile mele preferate. Se prepara usor si aroma maslinelor, combinata cu cea de lamaie si rozmarin, da carnii de pui un gust minunat.
La prepararea retetei de pui cu masline si piure de cartofi folosim si vin alb, care da mancarii un plus de savoare. Dulceata lasata de...
Rulada de carne tocata este un fel de mancare foarte apreciat de toata lumea, ideal pentru un pranz de duminca. Glazura dulce-picanta ii da un aspect frumos, iar gustul usor dulceag echilibreaza gustul ruladei de carne tocata.
Cea mai gustoasa rulada de carne tocata se face dintr-un amestec de carne tocata de vita si carne tocata de porc. Ingredientele care...
Reteta de budinca de pui cu ciuperci si cascaval poate constitui un pranz delicios pentru o zi de duminica, cand intreaga familie ia masa impreuna. Aceasta budinca de pui cu ciuperci este o mancare foarte gustoasa, consistenta si cu un aspect atragator. Cantitatile de ingrediente pe care le-am folosit la prepararea acestei budinci sunt pentru 6-7 portii si pentru...
Aceste paste cu piept de pui si ciuperci sunt un fel de mancare care se serveste fierbinte, imediat ce este gata. De aceea masa trebuie sa fie asezata dinainte.
Pentru aceasta reteta de paste cu piept de pui si ciuperci putem sa folosim orice tip de paste. Eu am folosit paste de casa colorate natural pe care le pregatisem mai...
Friptura de miel pe care am gatit-o pentru masa de Pasti a fost delicioasa! Carnea a fost foarte frageda si gustoasa, desfacandu-se cu usurinta de pe os. Am preparat aceasta friptura de miel dupa o reteta a renumitului bucatar Jamie Oliver.
Reteta de friptura de miel are cateva secrete care dau carnii o savoare deosebita. Din ceapa pe care o punem in tava...
Reteta de iahnie de fasole (fasole scazuta) este o mancare foarte apreciata de romani, pregatita mai des in perioada de iarna. Iahnia de fasole se poate pregati cu ciolan afumat, carnati afumati, costita si alte afumaturi.
Iahnia de fasole cu ciolan se pregateste de 1 Decembrie, cand se sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, si se serveste fiebinte, insotita de muraturi.
Fasolea...
Reteta de miel cu spanac este o reteta greceasca ce se pregateste indeosebi in perioada sarbatorilor de Pasti, cand se gasesc cu siguranta carne de miel, spanac si ceapa verde din abundenta. O alta varianta a acestei retete foloseste salata verde in loc de spanac.
Aceasta reteta de miel cu spanac se prepara cu sos de ou si lamaie (avgolemono)...
Aceasta reteta de pate de casa din ficat de pui este foarte simpla si usor de preparat. Vom obtine timp scurt un pate foarte gustos si aromat.
Pentru aceasta reteta de pate de casa din ficat de pui, trebuie sa curatam ficatul de nervuri si grasime. Il spalam bine, punem coniac peste el si il lasam pentru 2 ore sa...
Vremea
București
cer senin
15.2
°
C
16.1
°
12
°
48 %
3.1kmh
0 %
mar
13
°
mie
18
°
joi
18
°
vin
15
°
sâm
22
°