Compot de gutui - o conserva aromata si traditionala pentru camara dumneavoastra!
Compotul de gutui este o modalitate excelenta de a pastra savoarea gutuilor in camara, gata de a fi savurat in orice moment. Gutuile, fructe specifice toamnei, sunt cunoscute pentru aroma lor unica si pentru textura usor crocanta atunci cand sunt preparate in compot. Compotul de gutui aduce...
Dulceata de gutui - o reteta traditionala care pastreaza aromele toamnei
Dulceata de gutui este un preparat traditional care pastreaza farmecul toamnelor de altadata, cand gospodinele se pregateau sa transforme fructele culese din gradini in conserve pentru iarna. Gutuile, cunoscute pentru gustul lor dulce-acrisor si pentru textura usor granulata, se transforma intr-o dulceata fina si aromata care poate fi savurata...
Ce este dulceata de ardei iute
Dulceata de ardei iute este un condiment unic, care combina gustul picant al ardeilor iuti cu dulceata zaharului. Aceasta delicatesa aduce o nota de originalitate in bucatarie si poate fi utilizata in diverse preparate, aducand un plus de aroma si gust. Este populara in multe culturi, in special in bucataria romaneasca si mediteraneana.
Dulceata de...
Magiun de prune - o delicatesa naturala, plina de savoare, care va surprinde prin echilibrul sau perfect intre dulceata prunelor coapte si textura catifelata, fiind o alegere ideala pentru a pastra gustul autentic al toamnei pe tot parcursul anului.
Traditie si gust autentic
Magiunul de prune este una dintre acele delicatese traditionale care va poate aduce aminte de copilarie, de momentele...
Compot de corcoduse (compot de zarzare) - reteta fara conservanti. Compot de corcoduse (compot de zarzare) facut dupa o reteta rapida si naturala, doar din fructe, apa si zahar. Un compot de corcoduse care se face simplu, intr-un timp scurt si rezista o perioada indelungata.
Reteta de compot de corcoduse (compot de zarzare) are ca rezultat un compot dulce-acrisor, aromat...
Dulceata de cirese amare este o dulceata aromata si parfumata, cu un gust unic - putin dulce si in acelasi timp putin amarui - o combinatie perfecta care incanta papilele gustative. Dulceata din cirese amare este regina dulceturilor, fiind plina de arome deosebite si avand o culoare inedita.
Alaturi de dulceata de cirese, dulceata de nuci verzi si dulceata de...
Dulceata de afine - reteta fara conservanti sau gelifianti artificiali, o dulceata extraordinar de gustoasa si aspectuoasa.
Cum se face dulceata de afine
Reteta de dulceata de afine se prepara foarte repede si usor. Nu avem samburi de scos, asa cum este necesar la reteta de dulceata de cirese sau la reteta de dulceata de visine, timpul de fierbere este foarte scurt,...
Dulceata de visine fara conservanti. Cum se face dulceața de vișine?
Dulceata de visine este simplu de pregatit si se pastreaza usor timp indelungat. Poate fi consumata ca atare sau alaturi de cele mai bune deserturi. In special clatitele se asociaza cel mai bine cu dulceata de visine.
La prepararea dulcetii de visine folosim cantitati egale de zahar si de visine:...
Gem de visine - reteta fara conservanti. Marmelada de visine. Cum se face gemul de visine
Aceasta reteta de gem de visine fara conservanti are ca rezultat un gem perfect de intins pe paine, biscuiti sau clatite, dar si de folosit in creme sau torturi. Gustul sau dulce acrisor este unic.
In plus, acest gem se prepara foarte usor. Spalam visinele...
Compot de visine pentru iarna fara consevanti. Cum se face compotul de vișine? Cat zahar se pune la compotul de visine? Cat si cum se fierbe compotul? Reteta de compot de visine sterilizat la cuptor sau la bain-marie.
Despre compot
Compotul reprezinta fructele fierte in apa cu sau fara zahar ori alti indulcitori. Datorita continutului mare de apa din fructe, compotul...
Vremea
București
cer acoperit de nori
0.1
°
C
1.2
°
-0.6
°
58 %
5.1kmh
100 %
vin
4
°
sâm
4
°
Dum
3
°
lun
4
°
mar
-1
°