Ce este dulceata de ardei iute
Dulceata de ardei iute este un condiment unic, care combina gustul picant al ardeilor iuti cu dulceata zaharului. Aceasta delicatesa aduce o nota de originalitate in bucatarie si poate fi utilizata in diverse preparate, aducand un plus de aroma si gust. Este populara in multe culturi, in special in bucataria romaneasca si mediteraneana.
Dulceata de...
Magiun de prune - o delicatesa naturala, plina de savoare, care va surprinde prin echilibrul sau perfect intre dulceata prunelor coapte si textura catifelata, fiind o alegere ideala pentru a pastra gustul autentic al toamnei pe tot parcursul anului.
Traditie si gust autentic
Magiunul de prune este una dintre acele delicatese traditionale care va poate aduce aminte de copilarie, de momentele...
Compot de corcoduse (compot de zarzare) - reteta fara conservanti. Compot de corcoduse (compot de zarzare) facut dupa o reteta rapida si naturala, doar din fructe, apa si zahar. Un compot de corcoduse care se face simplu, intr-un timp scurt si rezista o perioada indelungata.
Reteta de compot de corcoduse (compot de zarzare) are ca rezultat un compot dulce-acrisor, aromat...
Dulceata de cirese amare este o dulceata aromata si parfumata, cu un gust unic - putin dulce si in acelasi timp putin amarui - o combinatie perfecta care incanta papilele gustative. Dulceata din cirese amare este regina dulceturilor, fiind plina de arome deosebite si avand o culoare inedita.
Alaturi de dulceata de cirese, dulceata de nuci verzi si dulceata de...
Dulceata de afine - reteta fara conservanti sau gelifianti artificiali, o dulceata extraordinar de gustoasa si aspectuoasa.
Cum se face dulceata de afine
Reteta de dulceata de afine se prepara foarte repede si usor. Nu avem samburi de scos, asa cum este necesar la reteta de dulceata de cirese sau la reteta de dulceata de visine, timpul de fierbere este foarte scurt,...
Dulceata de visine fara conservanti. Cum se face dulceața de vișine?
Dulceata de visine este simplu de pregatit si se pastreaza usor timp indelungat. Poate fi consumata ca atare sau alaturi de cele mai bune deserturi. In special clatitele se asociaza cel mai bine cu dulceata de visine.
La prepararea dulcetii de visine folosim cantitati egale de zahar si de visine:...
Gem de visine - reteta fara conservanti. Marmelada de visine. Cum se face gemul de visine
Aceasta reteta de gem de visine fara conservanti are ca rezultat un gem perfect de intins pe paine, biscuiti sau clatite, dar si de folosit in creme sau torturi. Gustul sau dulce acrisor este unic.
In plus, acest gem se prepara foarte usor. Spalam visinele...
Compot de visine pentru iarna fara consevanti. Cum se face compotul de vișine? Cat zahar se pune la compotul de visine? Cat si cum se fierbe compotul? Reteta de compot de visine sterilizat la cuptor sau la bain-marie.
Despre compot
Compotul reprezinta fructele fierte in apa cu sau fara zahar ori alti indulcitori. Datorita continutului mare de apa din fructe, compotul...
Compot de caise pentru iarna fara conservanti. Compot din caise jumatati
Aceasta reteta de compot de caise este un mod extrem de eficient prin care pot fi pastrate caisele pentru iarna. Preparand compot de caise simplu, in casa, fara conservanti si fara aditivi, prin metode traditionale, caisele isi pastreaza cea mai mare parte a proprietatilor, dar si aroma si gustul...
Dulceata de caise este cea mai buna dulceata pe care o putem prepara. Putem sa o folosim si la creme sau la retete de prajituri.
Cat zahar se pune la dulceata de caise?
Dulceata de caise se face din cantitati egale de caise si zahar, la care adaugam suc de lamaie si samburii de la caise (optional). Fructele trebuie sa ramana intregi,...
Vremea
București
cer senin
12
°
C
12.7
°
10
°
81 %
1.5kmh
0 %
mar
21
°
mie
15
°
joi
15
°
vin
14
°
sâm
7
°