Retete mancaruri cu carne

Retete de mancaruri cu carne: retete cu carne de porc, retete cu carne tocata, retete cu carne de vita, retete cu carne de pui, retete cu carne de curcan, retete cu carne de iepure, retete cu carne de miel, retete cu carne de caprioara, retete cu carne de gasca

Tocanita de Pui cu Ceapa si Ardei poza 1
Tocanita de pui cu ceapa si ardei este o mancare traditionala preparata din carne de pui prajita, la care se adauga ceapa si alte legume, inabusite in bulion sau sos de rosii. Se folosesc putine condimente si verdeata. Aceasta tocanita de pui este o mancare care se prepara rapid, foarte gustoasa, aromata si economica. Este una dintre mancarurile mele preferate si...
Mancare de Mazare cu Pui
Mazarea este una dintre leguminoasele cele mai cunoscute si mai des folosite in alimentatie. Aceasta mancare de mazare cu pui este unul dintre cele mai indragite preparate de pe mesele romanilor. Pentru a pregati o mancare de mazare cu pui gustoasa adaugam morcovi, ardei gras rosu si marar proaspat. Mazarea este bogata in proteine, glucide, vitamine si substante minerale. Contine proteine...
Miel cu Spanac - Reteta Greceasca
Reteta de miel cu spanac este o reteta greceasca ce se pregateste indeosebi in perioada sarbatorilor de Pasti, cand se gasesc cu siguranta carne de miel, spanac si ceapa verde din abundenta. O alta varianta a acestei retete foloseste salata verde in loc de spanac. Aceasta reteta de miel cu spanac se prepara cu sos de ou si lamaie (avgolemono)...
Tagliatelle cu Pui si Legume
Aceasta reteta de tagliatelle cu pui si legume se prepara usor si este foarte gustoasa si aromata. Pentru reteta de tagliatelle cu pui si legume am copt rosiile chery la cuptor timp de 25 minute, stropite cu ulei de masline si condimentate cu sare, piper si cimbru. Reteta de tagliatelle cu pui si legume poate constitui un pranz sau o...
Iepure la Cuptor cu Vin si Legume
Pentru a prepara reteta de iepure la cuptor cu vin si legume trebuie mai intai sa marinam iepurele pentru 24 ore intr-o marinada compusa din vin (rosu sau alb, sec sau demi-sec), otet, ceapa, usturoi, sare, piper, rozmarin si foi de dafin. Este necesar sa marinam carnea de iepure pentru ca aceasta sa se fragezeasca si sa se aromatizeze...
Paste cu Piept de Pui si Ciuperci
Aceste paste cu piept de pui si ciuperci sunt un fel de mancare care se serveste fierbinte, imediat ce este gata. De aceea masa trebuie sa fie asezata dinainte. Pentru aceasta reteta de paste cu piept de pui si ciuperci putem sa folosim orice tip de paste. Eu am folosit paste de casa colorate natural pe care le pregatisem mai...
Friptura de Miel - Reteta Jamie Oliver
Friptura de miel pe care am gatit-o pentru masa de Pasti a fost delicioasa! Carnea a fost foarte frageda si gustoasa, desfacandu-se cu usurinta de pe os. Am preparat aceasta friptura de miel dupa o reteta a renumitului bucatar Jamie Oliver. Reteta de friptura de miel are cateva secrete care dau carnii o savoare deosebita. Din ceapa pe care o punem in tava...
Pulpe de Pui cu Sos de Mustar poza 8
Reteta de pulpe de pui cu sos de mustar este o reteta simpla si foarte gustoasa, extrem de usor de preparat! O reteta de pulpe de pui fragede invaluite cu un sos fin de mustar si smantana. Pentru a fragezi pulpele de pui, pregatim o marinada simpla din mustar iute, ulei de masline, coaja si suc de lamaie si patrunjel....

Vremea

București
câțiva nori
9.8 ° C
10.1 °
9.4 °
93 %
3.6kmh
20 %
vin
16 °
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
23 °
mar
20 °
error: Content is protected !!