miercuri, noiembrie 30, 2022
Oua Vopsite Natural - Cum se Vopsesc Ouale de Pasti
Pregatirea oualor pentru vopsit. Cum se fierb ouale de Pasti. Vopsirea naturala a oualor de Pasti
Supa de Creveti (Baza pentru Mancaruri)
Supa de creveti nu este una dintre cele mai obisnuite supe pe care le folosim des la prepararea unor mancaruri. Este insa un mod inteligent de a folosi capetele si invelisul exterior care raman dupa curatarea crevetilor. Rezultatul este o exceptionala supa de creveti care face mancarurile din fructe de mare, supele de peste si sosurile deosebit de gustoase. Pastele...
Toate Secretele Pentru un Chec Perfect
Checul este unul dintre dulciurile cele mai cunoscute si indragite, cu foarte multe variante savuroase, care intotdeauna incanta pe toata lumea. Nimeni nu poate rezista la aroma si gustul unui chec proaspat, dulce sau sarat! Putem sa aromatizam checul cum ne place: cu vanilie, rom, scortisoara, lamaie sau coniac. Adaugandu-i fructe proaspete sau uscate, nuci sau alune, ii dam automat...
Cum gatim carnea de pasare
Carnea de pasare este consumata foarte mult la nivel mondial. Nu exista niciun colt al planetei unde sa nu se consume carne de pasare gatita in diferite moduri. Este un aliment cu o mie de fete. Cum gatim carnea de pasare De obicei carnea de pasare se pregateste in cratita, cu sos de rosii in diverse combinatii cu legume, orez si paste....
Toate secretele pentru un piure de cartofi perfect
Daca pana acum piureul de cartofi ti s-a parut o garnitura simpla si banala pentru fripturi si alte preparate din carne, citeste mai departe pentru a descoperi toate secretele pentru un piure de cartofi perfect si diferite tehnici si combinatii de ingrediente pentru a obtine nenumarate variante de piure de cartofi inedite si delicioase! Piure de cartofi - tehnici de...
Supe de legume -secrete, sfaturi si combinatii de mirodenii
Chiar daca ati mai facut supe de legume de nenumarate ori, cateva sfaturi pentru reusita supelor de legume sunt intotdeauna binevenite! Putem face supe de legume dintr-o mare diversitate de combinatii de legume. Putem sa alegem o leguma care vrem sa fie principalul ingredient al supei (mazare, spanac, praz, morcov, cartof) sau sa amestecam diferite legume pentru diversitate, pentru un...
Supe de Casa Baza pentru Mancaruri
De ce este bine sa facem singure diferite supe de casa (baza pentru mancaruri) cu care sa imbogatim gustul mancarurilor cand putem gasi la magazinele alimentare zeci de oferte de asemenea supe gata preparate? Deoarece supele de casa au ingredientele care ne plac, nu contin conservanti, coloranti si alte adaosuri daunatoare. Daca v-ati intrebat vreodata care sunt secretele celor mai delicioase supe de casa...

Vremea

București
cer acoperit de nori
4.1 ° C
4.4 °
3.8 °
89 %
7.7kmh
100 %
mie
6 °
joi
4 °
vin
4 °
sâm
7 °
Dum
6 °
error: Content is protected !!