Acasă Retete Culinare Retete mancaruri cu carne

Retete mancaruri cu carne

Retete de mancaruri cu carne: retete cu carne de porc, retete cu carne tocata, retete cu carne de vita, retete cu carne de pui, retete cu carne de curcan, retete cu carne de iepure, retete cu carne de miel, retete cu carne de caprioara, retete cu carne de gasca

Iepure la Cuptor cu Vin si Legume
Pentru a prepara reteta de iepure la cuptor cu vin si legume trebuie mai intai sa marinam iepurele pentru 24 ore intr-o marinada compusa din vin (rosu sau alb, sec sau demi-sec), otet, ceapa, usturoi, sare, piper, rozmarin si foi de dafin. Este necesar sa marinam carnea de iepure pentru ca aceasta sa se fragezeasca si sa se aromatizeze...
Reteta de Clatite Umplute cu Pui si Legume
Aceasta reteta de clatite umplute cu pui si legume este ideala pentru masa de duminica, atunci cand toata familia ia pranzul impreuna, sau cand aveti invitati la masa. Preparata din ingrediente obisnuite si ieftine, reteta de clatite umplute cu pui este deosebit de gustoasa si foarte aspectuoasa. Putem servi aceste clatite umplute cu iaurt rece, presarat cu piper proaspat...
Iahnie de Fasole cu Afumatura (Fasole Scazuta)
Reteta de iahnie de fasole (fasole scazuta) este o mancare foarte apreciata de romani, pregatita mai des in perioada de iarna. Iahnia de fasole se poate pregati cu ciolan afumat, carnati afumati, costita si alte afumaturi. Iahnia de fasole cu ciolan se pregateste de 1 Decembrie, cand se sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, si se serveste fiebinte, insotita de muraturi. Fasolea...
Reteta Chiftele cu Sos si Garnitura de Orez
Reteta de chiftele cu sos si garnitura de orez este una dintre mancarurile mele preferate si de aceea o pregatesc destul de des. Imi plac chiftelele din toate tipurile de carne tocata: de porc, de vitel, amestec de carne de porc si de vita, dar si chiftelele de pasare. Reteta de chiftele cu sos si garnitura de orez este un fel...
Sarmale in Foi de Varza cu Mamaliga
Reteta de sarmale in foi de varza este indragita de toti romanii. Gatite destul de des pe tot parcursul anului, sarmalele in foi de varza sunt nelipsite de la masa de Craciun, alaturi de cozonac si salata boeuf. Sarmalele se pot pregati cu varza acra, cu varza dulce sau cu foi de vita de vie. Daca le pregatim cu varza proaspata...
Pulpe de Pui la Cuptor cu Legume si Orez
Toti avem nevoie de o reteta rapida atunci cand suntem in criza de timp. Reteta de pulpe de pui la cuptor cu legume si orez este una dintre aceste retete rapide. Aceasta reteta de pulpe de pui la cuptor este conceputa de renumitul bucatar Jamie Oliver. Se prepara simplu, doar combinam intr-o tava incapatoare pulpele de pui cu diverse legume...
Reteta de vinete umplute cu carne tocata si sos bechamel
Reteta de vinete umplute cu carne tocata si sos bechamel este reteta clasica, originara din bucataria greceasca, foarte gustoasa si cu aspect deosebit. Reteta de vinete umplute cu carne tocata este ideala pentru mesele de duminica, atunci cand de obicei toti membrii familiei sunt acasa si iau masa impreuna. La aceasta reteta va propun un alt fel de sos bechamel, nu cel...
Reteta Lasagna cu Carne Tocata
Lasagna cu carne tocata este o mancare delicioasa care se pregateste din straturi de paste, sos bolognese si sos bechamel. Eu am folosit foi de lasagna italiene, cu ou, care nu necesita prefierbere. Este de preferat sa cumparam parmezanul bucata intreaga, nerazuit, este mai gustos si mai aromat decat cel gata razuit. Pentru reteta de lasagna cu carne tocata  am folosit...
Pui Dulce Acrisor cu Legume si Orez - Reteta Chinezeasca
Reteta de pui dulce acrisor cu legume si orez este o reteta chinezeasca rapida, foarte aspectuoasa si cu un gust exotic dulce-acrisor. Ingrediente pentru reteta de pui dulce acrisor (pentru 4 portii): 500 gr file de pui taiat in cuburi de 2-3 cm 1 ceapa mare taiata felii subtiri (pestisori) 4 ardei grasi de diferite culori (rosu, verde, galben) taiati pe lungime in bastonase...
Ficat de Porc la Tigaie cu Ceapa Caramelizata
Reteta de ficat de porc la tigaie cu ceapa caramelizata este o reteta usoara, rapida si foarte gustoasa. Trebuie sa acordam putina atentie etapei in care prajim ficatul, sa nu-l prajim prea mult ca sa nu se intareasca. Fragezirea ficatului de porc Inainte a praji ficatul este necesar sa il tinem pentru 10 minute in putin lapte ca sa se fragezeasca...

Vremea

Bucharest
broken clouds
17.2 ° C
17.8 °
16 °
82 %
8.1kmh
75 %
Sun
22 °
Mon
25 °
Tue
28 °
Wed
29 °
Thu
27 °
error: Content is protected !!