Acasă Retete Culinare Retete de Pasti

Retete de Pasti

Reteta de Chec Pufos cu Smantana
Acest chec pufos cu smantana este unul din deserturile mele preferate. Se prepara foarte usor, in mod asemanator cu reteta de chec cu lamaie si glazura. Este insa mai fin si mai aromat, deoarece am inlocuit o parte din faina cu amidon de porumb si am adaugat mai mult zahar vanilat si coaja de lamaie. Amidonul de porumb da...
Cozonac cu Mac Reteta Traditionala Pas cu Pas
Cozonac cu mac - reteta romaneasca traditionala de cozonac pufos cu mac (crema de mac), o umplutura pentru cozonac delicioasa si usor de preparat. Reteta de cozonac cu mac este una dintre cele mai populare retete de cozonac, alaturi de reteta de cozonac cu nuca si cacao, reteta de cozonac cu rahat si stafide, reteta de cozonac fara framantare si...
Salata a la Russe - Salata Ruseasca
Salata a la Russe - Salata Ruseasca Reteta Originala Multi dintre voi cunoasteti aceasta salata sub denumirea de salata a la russe sau salata ruseasca, dar unii inca o numesc cu numele initial: salata Olivier. Povestea acestui fel de mancare are aroma unui roman de mister. Pentru inceput, nu se stie daca bucatarul care a inventat reteta - Lucien Olivier...
Pasca cu Ciocolata, Branza si Smantana
Pasca cu ciocolata, branza si smantana, cu aroma de portocala si vanilie - o reteta de pasca mai putin conventionala, dar foarte gustoasa, consistenta si aspectuoasa. Aceasta pasca fara aluat cu ciocolata este un desert pascal delicios, insa poate fi preparata pe tot parcursul anului, atunci cand avem pofta de un desert cu cremos cu multa ciocolata. Reteta de pasca...
Miel la Cuptor cu Cartofi
Miel la Cuptor cu Cartofi si Sos - reteta video pas cu pas https://youtu.be/Nqs-eYcE42g Miel la cuptor cu cartofi si sos de ulei de masline, mustar, lamaie, plante aromatice si condimente - o reteta de miel la cuptor fraged, suculent si delicios din bucataria greceasca! Friptura de miel la cuptor suculenta si plina de savoare, cu o crusta minunata si carne...
Pasca cu Aluat de Pandispan, Branza, Stafide si Ciocolata
Pasca cu aluat de pandispan cu cacao, branza, stafide si ciocolata este o pasca in doua culori care imbina armonios un blat de pandispan de cacao cu o umplutura de branza de vaci dulce, stafide si picaturi de ciocolata termostabile, care nu se topesc in timpul coptului, decorand frumos pasca. Aceasta reteta de pasca este foarte rapida si usor...
Stufat de Miel - Reteta Traditionala la Cuptor cu Usturoi Verde Impletit
Reteta de stufat de miel este preparata de Pasti, dar nu numai. Stufatul de miel este o mancare, prin prisma ingredientelor, simbol al primaverii. Acest stufat de miel se bazeaza pe abundenta verdeturilor primavaratice si, bineinteles, pe carnea de miel. Termenul de stufat provine din limba greaca ("stufaton"), intalnindu-se si in italiana drept "stufato", si inseamna "tocana". Aceasta mancare inabusita, pregatita...
Drob de Pui - Reteta de Drob cu Piept si Organe de Pui
Reteta de drob de pui este o reteta de drob preferata de cei care nu consuma carne de miel. Pentru majoritatea dintre noi drobul este o reteta traditionala de aperitiv nelipsit de la masa de Pasti. Desi cel mai adesea se prepara de Pasti, drobul de pui poate sa devina un aperitiv apreciat, un pranz usor sau un mic dejun...
Oua Umplute - Retete Simple si Rapide
Oua umplute - un aperitiv foarte popular, delicios si aspectuos. Ouale umplute sunt o gustare ce se prepara destul de simplu si rapid, avand un avantaj important: pot fi umplute cu orice produse sau salate preferate. Cu putina indemanare si fantezie putem prepara propriile noastre retete de umpluturi pentru oua umplute, avand ca rezultat un platou cu cele mai...
Oua Vopsite Natural - Cum se Vopsesc Ouale de Pasti
Pregatirea oualor pentru vopsit. Cum se fierb ouale de Pasti. Vopsirea naturala a oualor de Pasti

Vremea

București
cer acoperit de nori
4.2 ° C
4.4 °
3.8 °
87 %
9.3kmh
100 %
mar
7 °
mie
12 °
joi
13 °
vin
11 °
sâm
12 °
error: Content is protected !!