Maioneza fara ulei cu oua fierte si iaurt – o alegere sanatoasa si delicioasa
Maioneza este unul dintre cele mai populare sosuri din bucataria internationala, insa, din pacate, versiunea clasica contine o cantitate semnificativa de ulei, ceea ce o face mai putin potrivita pentru cei care doresc sa adopte un stil de viata sanatos sau sa reduca numarul de calorii...
Tiramisu cu mascarpone si frisca, fara oua, este desertul ideal pentru cei care cauta o alternativa mai usoara si mai rapida a faimosului desert italian, fara a face compromisuri in privinta gustului sau texturii. Acest desert fara coacere impresioneaza prin simplitatea sa, fiind perfect pentru orice ocazie: de la cinele intime in familie, la evenimente speciale sau chiar la...
Acest chec pufos cu smantana este unul din deserturile mele preferate. Se prepara foarte usor, in mod asemanator cu reteta de chec cu lamaie si glazura. Este insa mai fin si mai aromat, deoarece am inlocuit o parte din faina cu amidon de porumb si am adaugat mai mult zahar vanilat si coaja de lamaie. Amidonul de porumb da...
Cozonac cu mac - reteta romaneasca traditionala de cozonac pufos cu mac (crema de mac), o umplutura pentru cozonac delicioasa si usor de preparat.
Reteta de cozonac cu mac este una dintre cele mai populare retete de cozonac, alaturi de reteta de cozonac cu nuca si cacao, reteta de cozonac cu rahat si stafide, reteta de cozonac fara framantare si...
Salata a la Russe - Salata Ruseasca Reteta Originala
Multi dintre voi cunoasteti aceasta salata sub denumirea de salata a la russe sau salata ruseasca, dar unii inca o numesc cu numele initial: salata Olivier. Povestea acestui fel de mancare are aroma unui roman de mister. Pentru inceput, nu se stie daca bucatarul care a inventat reteta - Lucien Olivier...
Pasca cu ciocolata, branza si smantana, cu aroma de portocala si vanilie - o reteta de pasca mai putin conventionala, dar foarte gustoasa, consistenta si aspectuoasa. Aceasta pasca fara aluat cu ciocolata este un desert pascal delicios, insa poate fi preparata pe tot parcursul anului, atunci cand avem pofta de un desert cu cremos cu multa ciocolata.
Reteta de pasca...
Miel la Cuptor cu Cartofi si Sos - reteta video pas cu pas
https://youtu.be/Nqs-eYcE42g
Miel la cuptor cu cartofi si sos de ulei de masline, mustar, lamaie, plante aromatice si condimente - o reteta de miel la cuptor fraged, suculent si delicios din bucataria greceasca! Friptura de miel la cuptor suculenta si plina de savoare, cu o crusta minunata si carne...
Pasca cu aluat de pandispan cu cacao, branza, stafide si ciocolata este o pasca in doua culori care imbina armonios un blat de pandispan de cacao cu o umplutura de branza de vaci dulce, stafide si picaturi de ciocolata termostabile, care nu se topesc in timpul coptului, decorand frumos pasca. Aceasta reteta de pasca este foarte rapida si usor...
Reteta de stufat de miel este preparata de Pasti, dar nu numai. Stufatul de miel este o mancare, prin prisma ingredientelor, simbol al primaverii. Acest stufat de miel se bazeaza pe abundenta verdeturilor primavaratice si, bineinteles, pe carnea de miel.
Termenul de stufat provine din limba greaca ("stufaton"), intalnindu-se si in italiana drept "stufato", si inseamna "tocana". Aceasta mancare inabusita, pregatita...
Reteta de drob de pui este o reteta de drob preferata de cei care nu consuma carne de miel. Pentru majoritatea dintre noi drobul este o reteta traditionala de aperitiv nelipsit de la masa de Pasti. Desi cel mai adesea se prepara de Pasti, drobul de pui poate sa devina un aperitiv apreciat, un pranz usor sau un mic dejun...
Vremea
București
cer acoperit de nori
0.1
°
C
1.2
°
-0.6
°
58 %
5.1kmh
100 %
vin
4
°
sâm
4
°
Dum
3
°
lun
4
°
mar
-1
°