Salata a la Russe - Salata Ruseasca Reteta Originala
Multi dintre voi cunoasteti aceasta salata sub denumirea de salata a la russe sau salata ruseasca, dar unii inca o numesc cu numele initial: salata Olivier. Povestea acestui fel de mancare are aroma unui roman de mister. Pentru inceput, nu se stie daca bucatarul care a inventat reteta - Lucien Olivier...
Pasca cu ciocolata, branza si smantana, cu aroma de portocala si vanilie - o reteta de pasca mai putin conventionala, dar foarte gustoasa, consistenta si aspectuoasa. Aceasta pasca fara aluat cu ciocolata este un desert pascal delicios, insa poate fi preparata pe tot parcursul anului, atunci cand avem pofta de un desert cu cremos cu multa ciocolata.
Reteta de pasca...
Miel la cuptor cu cartofi si sos de ulei de masline, mustar, lamaie, plante aromatice si condimente - o reteta de miel la cuptor fraged, suculent si delicios din bucataria greceasca! Friptura de miel la cuptor suculenta si plina de savoare, cu o crusta minunata si carne frageda in interor, insotita de cartofi moi si aromati care vor cucerii...
Pasca cu aluat de pandispan cu cacao, branza, stafide si ciocolata este o pasca in doua culori care imbina armonios un blat de pandispan de cacao cu o umplutura de branza de vaci dulce, stafide si picaturi de ciocolata termostabile, care nu se topesc in timpul coptului, decorand frumos pasca. Aceasta reteta de pasca este foarte rapida si usor...
Reteta de stufat de miel este preparata de Pasti, dar nu numai. Stufatul de miel este o mancare, prin prisma ingredientelor, simbol al primaverii. Acest stufat de miel se bazeaza pe abundenta verdeturilor primavaratice si, bineinteles, pe carnea de miel.
Termenul de stufat provine din limba greaca ("stufaton"), intalnindu-se si in italiana drept "stufato", si inseamna "tocana". Aceasta mancare inabusita, pregatita...
Reteta de drob de pui este o reteta de drob preferata de cei care nu consuma carne de miel. Pentru majoritatea dintre noi drobul este o reteta traditionala de aperitiv nelipsit de la masa de Pasti. Desi cel mai adesea se prepara de Pasti, drobul de pui poate sa devina un aperitiv apreciat, un pranz usor sau un mic dejun...
Oua umplute - un aperitiv foarte popular, delicios si aspectuos. Ouale umplute sunt o gustare ce se prepara destul de simplu si rapid, avand un avantaj important: pot fi umplute cu orice produse sau salate preferate. Cu putina indemanare si fantezie putem prepara propriile noastre retete de umpluturi pentru oua umplute, avand ca rezultat un platou cu cele mai...
Pregatirea oualor pentru vopsit. Cum se fierb ouale de Pasti. Vopsirea naturala a oualor de Pasti
Reteta de pasca fara aluat cu branza dulce, smantana si stafide este o reteta de pasca foarte simpla si accesibila si in acelasi timp foarte gustoasa. Nu trebuie decat sa amestecam ingredientele si obtinem un desert pascal de neuitat! Un amestec cremos de branza dulce, oua, unt, smantana si multe stafide, aromat cu coaja de lamaie si de portocala...
Reteta de pasca cu branza si stafide - o reteta traditionala de pasca cu aluat de cozonac la baza si o umplutura cremoasa cu branza dulce si multe stafide, aromata cu coaja de lamaie si de portocala si cu vanilie.
Nu exista masa de Paști fara pasca cu branza si stafide. Noua ne place pasca cu branza dulce si aluat pufos...
Vremea
București
cer senin
6.8
°
C
8.3
°
3
°
78 %
3.1kmh
0 %
lun
20
°
mar
8
°
mie
9
°
joi
12
°
vin
16
°