Pentru aceasta salata cu piept de pui am folosit legume fierte, piept de pui fript si un sos din iaurt, mustar, lamaie si condimente. Acest sos inlocuieste cu mult succes maioneza. Sosul de iaurt si mustar confera salatei aceeasi textura delicata pe care o da si maioneza, fara sa contina caloriile pe care le are maioneza. Gustul este la...
Am pregatit aceasta reteta de mancare de mazare cu chiftele din dorinta de a pregati o mancare de mazare cu un gust putin diferit. In general, gatesc mancarea de mazare cu pui. Chiftelele fierte in sos de rosii cu mazare mi s-au parut o idee buna.
Am pregatit reteta clasica de chiftele, la fel ca la reteta de chiftele cu sos...
Lasagna cu carne tocata este o mancare delicioasa care se pregateste din straturi de paste, sos bolognese si sos bechamel. Eu am folosit foi de lasagna italiene, cu ou, care nu necesita prefierbere.
Este de preferat sa cumparam parmezanul bucata intreaga, nerazuit, este mai gustos si mai aromat decat cel gata razuit.
Pentru reteta de lasagna cu carne tocata am folosit...
Reteta de paste cu carne tocata (pastitsio) este una dintre cele mai indragite retete din bucataria greceasca. Este asemanatoare cu lasagna din bucataria italiana, numai ca se folosesc paste lungi tubulare (goale in mijloc, de tipul macaroanelor noastre) in locul foilor de lasagna.
Am pregatit de multe ori reteta de paste cu carne tocata (pastitsio) si am ales sa aranjez intr-un mod...
Cu aceasta reteta de pui cu sos de rosii obtinem un fel de mancare care se poate consuma ca atare, cu garnitura de orez sau de cartofi. Ceapa, morcovul si telina dau o aroma deosebita carnii si sosului.
Aceasta reteta de pui cu sos de rosii se poate folosi ca baza pentru alte mancaruri cu carne de pasare si cu legume....
Reteta de iahnie de fasole (fasole scazuta) este o mancare foarte apreciata de romani, pregatita mai des in perioada de iarna. Iahnia de fasole se poate pregati cu ciolan afumat, carnati afumati, costita si alte afumaturi.
Iahnia de fasole cu ciolan se pregateste de 1 Decembrie, cand se sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei, si se serveste fiebinte, insotita de muraturi.
Fasolea...
Parjoale moldovenesti (chiftele moldovenesti) - reteta de parjoale moldovenesti la cuptor, moi si suculente. Cum se fac parjoalele moldovenesti din carne tocata si legume
Aceasta reteta de parjoale moldovenesti la cuptor poate ca nu este chiar reteta originala de parjoale moldovenesti, dar prajoalele obtinute sunt foarte gustoase, fragede si aromate.
Parjoalele moldovenesti sunt facute din ingrediente putine: carne de porc sau...
Aceasta reteta de piept de pui cu garnitura de cartofi si bacon va deveni cu siguranta una dintre retelele preferate ale intregii familii! Pieptul de pui pregatit cu marinada pe care o voi prezenta mai jos are un gust minunat! Ramane fraged si mustos dupa frigere si deosebit de aromat.
Servit impreuna cu o salata de cruditati, pieptul de pui...
Reteta de ficat de porc la tigaie cu ceapa caramelizata este o reteta usoara, rapida si foarte gustoasa. Trebuie sa acordam putina atentie etapei in care prajim ficatul, sa nu-l prajim prea mult ca sa nu se intareasca.
Fragezirea ficatului de porc
Inainte a praji ficatul este necesar sa il tinem pentru 10 minute in putin lapte ca sa se fragezeasca...
Reteta de pui cu masline si piure de cartofi este una dintre mancarurile mele preferate. Se prepara usor si aroma maslinelor, combinata cu cea de lamaie si rozmarin, da carnii de pui un gust minunat.
La prepararea retetei de pui cu masline si piure de cartofi folosim si vin alb, care da mancarii un plus de savoare. Dulceata lasata de...
Vremea
București
cer senin
16.8
°
C
17.1
°
16
°
47 %
2.6kmh
0 %
mar
18
°
mie
17
°
joi
19
°
vin
14
°
sâm
22
°