Pentru a prepara reteta de iepure la cuptor cu vin si legume trebuie mai intai sa marinam iepurele pentru 24 ore intr-o marinada compusa din vin (rosu sau alb, sec sau demi-sec), otet, ceapa, usturoi, sare, piper, rozmarin si foi de dafin. Este necesar sa marinam carnea de iepure pentru ca aceasta sa se fragezeasca si sa se aromatizeze...
Reteta de tocanita de pui cu ceapa si cartofi este o reteta de tocanita foarte gustoasa si usor de preparat. Rapida si savuroasa, aceasta tocanita de pui cu ceapa si cartofi constituie un pranz consistent si hranitor. Tocanita de pui cu ceapa si cartofi este unul dintre cele mai indragite mancaruri de pe mesele romanilor. Noua ne place in mod...
Cu aceasta reteta de foietaj cu carne tocata si cascaval obtinem un aperitiv excelent, intr-un timp scurt. Acest foietaj cu carne tocata si cascaval este bun cald, dar si rece, este aspectuos, cu umplutura suculenta si aluat fraged.
Daca aveti in casa o foaie de aluat de foietaj, carne tocata, putin cascaval, cartofi si cateva legume merita sa incercati aceasta...
Tocanita de iepure cu ceapa se prepara din carne de iepure care a stat la marinat cel putin 24 ore pentru a se fragezi. In acest scop, cu o zi inainte de a gati aceasta reteta, pregatim o marinada compusa din ulei, vin rosu, otet, usturoi, foi de dafin, piper si ienibahar. Punem carnea de iepure in aceasta marinada...
Reteta de budinca de pui cu ciuperci si cascaval poate constitui un pranz delicios pentru o zi de duminica, cand intreaga familie ia masa impreuna. Aceasta budinca de pui cu ciuperci este o mancare foarte gustoasa, consistenta si cu un aspect atragator. Cantitatile de ingrediente pe care le-am folosit la prepararea acestei budinci sunt pentru 6-7 portii si pentru...
Reteta de pui chinezesc cu orez este una dintre cele mai gustoase mancaruri chinezesti cu pui. Filetul de pui si legumele se prepara in wok, dupa metoda de gatire stir fry. Daca nu avem wok putem folosi o tigaie mai mare. Stir fry este o metoda rapida de prajire a ingredientelor preferata in bucataria chinezeasca deoarece pastreaza aproape in intregime...
Reteta de vinete umplute cu carne tocata si sos bechamel este reteta clasica, originara din bucataria greceasca, foarte gustoasa si cu aspect deosebit.
Reteta de vinete umplute cu carne tocata este ideala pentru mesele de duminica, atunci cand de obicei toti membrii familiei sunt acasa si iau masa impreuna.
La aceasta reteta va propun un alt fel de sos bechamel, nu cel...
Lasagna cu carne tocata este o mancare delicioasa care se pregateste din straturi de paste, sos bolognese si sos bechamel. Eu am folosit foi de lasagna italiene, cu ou, care nu necesita prefierbere.
Este de preferat sa cumparam parmezanul bucata intreaga, nerazuit, este mai gustos si mai aromat decat cel gata razuit.
Pentru reteta de lasagna cu carne tocata am folosit...
Reteta de sarmale in foi de varza este indragita de toti romanii. Gatite destul de des pe tot parcursul anului, sarmalele in foi de varza sunt nelipsite de la masa de Craciun, alaturi de cozonac si salata boeuf.
Sarmalele se pot pregati cu varza acra, cu varza dulce sau cu foi de vita de vie. Daca le pregatim cu varza proaspata...
Reteta de chiftele cu sos si garnitura de orez este una dintre mancarurile mele preferate si de aceea o pregatesc destul de des. Imi plac chiftelele din toate tipurile de carne tocata: de porc, de vitel, amestec de carne de porc si de vita, dar si chiftelele de pasare.
Reteta de chiftele cu sos si garnitura de orez este un fel...
Vremea
Bucharest
broken clouds
17.2
°
C
17.8
°
16
°
82 %
8.1kmh
75 %
Sun
22
°
Mon
25
°
Tue
28
°
Wed
29
°
Thu
27
°