Parjoale moldovenesti (chiftele moldovenesti) - reteta de parjoale moldovenesti la cuptor, moi si suculente. Cum se fac parjoalele moldovenesti din carne tocata si legume
Aceasta reteta de parjoale moldovenesti la cuptor poate ca nu este chiar reteta originala de parjoale moldovenesti, dar prajoalele obtinute sunt foarte gustoase, fragede si aromate.
Parjoalele moldovenesti sunt facute din ingrediente putine: carne de porc sau...
Miel la Cuptor cu Cartofi si Sos - reteta video pas cu pas
https://youtu.be/Nqs-eYcE42g
Miel la cuptor cu cartofi si sos de ulei de masline, mustar, lamaie, plante aromatice si condimente - o reteta de miel la cuptor fraged, suculent si delicios din bucataria greceasca! Friptura de miel la cuptor suculenta si plina de savoare, cu o crusta minunata si carne...
Reteta de stufat de miel este preparata de Pasti, dar nu numai. Stufatul de miel este o mancare, prin prisma ingredientelor, simbol al primaverii. Acest stufat de miel se bazeaza pe abundenta verdeturilor primavaratice si, bineinteles, pe carnea de miel.
Termenul de stufat provine din limba greaca ("stufaton"), intalnindu-se si in italiana drept "stufato", si inseamna "tocana". Aceasta mancare inabusita, pregatita...
Reteta de drob de pui este o reteta de drob preferata de cei care nu consuma carne de miel. Pentru majoritatea dintre noi drobul este o reteta traditionala de aperitiv nelipsit de la masa de Pasti. Desi cel mai adesea se prepara de Pasti, drobul de pui poate sa devina un aperitiv apreciat, un pranz usor sau un mic dejun...
Reteta de mancare de naut cu pui si sos de rosii este o reteta usoara si simpla, cu putine ingrediente si cu un gust deosebit, in care nautul si puiul se intalnesc intr-o armonie de arome care va va incanta papilele gustative! Secretul acestei retete consta in atentia pe care trebuie sa o acordam condimentelelor cu care vom aromatiza...
Pui cu fasole verde. O mancare simpla si delicioasa. Se face rapid si se mananca si mai repede! Pentru reteta de pui cu fasole verde, folosim fasole tanara si frageda, si acesta este singurul lucru important, nu culoarea pe care o are. Nu recomand folosirea unor pastai batrane si atoase, asa cum nu recomand, in miezul verii, folosirea pastailor...
Reteta de varza cu carnati este o reteta traditionala romaneasca, gustoasa si usor de pregatit. Poate fi pregatita cu carnati proaspeti de casa sau cu carnati afumati, subtiri sau grosi, din magazin. Putem sa adaugam si o mica cantitate de bacon sau slanina. Eu am pus si 100 gr slanina afumata.
Este important ca varza sa fie acra, dar nu...
Reteta de varza a la Cluj este una dintre cele mai cunoscute retete ardelenesti. Varza a la Cluj, o reteta delicioasa de mancare traditionala, foarte gustoasa si deloc dietetica!
Reteta nu este complicata, doar necesita ceva timp pentru preparare. Asezam intr-o tava varza calita, orezul, carnea tocata, sucul de rosii, ceva afumatura si smantana. Toate ingedientele trebuie sa fie aproape...
O piftie de porc de porc reusita trebuie sa indeplineasca anumite conditii: sa fie limpede, bine inchegata, gustoasa, cu aroma placuta si fara grasime deasupra. Carnea trebuie dezosata, zeama sa depaseasca cu 1-2 cm bucatile de carne si sa fie decorata cat mai frumos posibil. Pentru decor putem folosi oua fierte, rondele de morcov fiert, rondele de ardei gras...
Reteta de ostropel de pui se pregateste cu minim de efort si intr-un timp scurt. Ostropelul de pui este o mancare foarte gustoasa, din ingrediente economice, pe care le avem mereu la indemana. La prepararea acestui ostropel de pui putem folosi chiar si un pui intreg taiat bucati potrivite, la fel ca la reteta de pui cu masline. De...
Vremea
București
ceață
3.7
°
C
4.1
°
3.3
°
94 %
2.1kmh
100 %
Dum
8
°
lun
9
°
mar
8
°
mie
7
°
joi
7
°