Aceasta reteta de sarmale in foi de varza cu sos de ou si lamaie (avgolemono) este o reteta din bucataria greceasca. Se prepara cu foi de varza dulce pe care le fierbem cateva minute, pentru a se inmuia. Pentru aceste sarmale in foi de varza cu sos de ou si lamaie, eu am folosit un alt mod de a...
Reteta de drob de pui este o reteta de drob preferata de cei care nu consuma carne de miel. Pentru majoritatea dintre noi drobul este o reteta traditionala de aperitiv nelipsit de la masa de Pasti. Desi cel mai adesea se prepara de Pasti, drobul de pui poate sa devina un aperitiv apreciat, un pranz usor sau un mic dejun...
Reteta de ostropel de pui se pregateste cu minim de efort si intr-un timp scurt. Ostropelul de pui este o mancare foarte gustoasa, din ingrediente economice, pe care le avem mereu la indemana. La prepararea acestui ostropel de pui putem folosi chiar si un pui intreg taiat bucati potrivite, la fel ca la reteta de pui cu masline. De...
Aceasta reteta de pulpe de pui cu bere si legume este foarte gustoasa si se prepara rapid. Calim putin carnea si legumele, adaugam berea si condimentele si le lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 50 minute. Berea fragezeste carnea de pui si ii da o aroma placuta. Putem servi aceste pulpe de pui cu bere cu o garnitura...
Aceasta reteta de cannelloni cu carne si ciuperci este o reteta foarte gustoasa, care se prepara destul de usor, cu carne tocata si ciuperci proaspete sau din conserva.
Putem prepara aceasta reteta de cannelloni cu carne si ciuperci cu sos bechamel, cu sos de smantana sau sos de rosii. Eu am preparat acesti cannelloni cu carne si ciuperci in sos...
Reteta de ciuperci umplute cu pui si legume este ideala atunci cand vrem sa pregatim rapid un aperitiv gustos. Ciupercile sunt foarte sanatoase si satioase si merita sa le consumam cat mai des. Din ciuperci putem prepara multe feluri de mancare cum ar fi pui cu ciuperci si smantana, pui cu sos de ciuperci si lamaie, budinca de pui...
Reteta de pulpe de pui cu sos de mustar este o reteta simpla si foarte gustoasa, extrem de usor de preparat! O reteta de pulpe de pui fragede invaluite cu un sos fin de mustar si smantana.
Pentru a fragezi pulpele de pui, pregatim o marinada simpla din mustar iute, ulei de masline, coaja si suc de lamaie si patrunjel....
Va recomand cu drag sa incercati aceasta reteta de piept de pui cu sos de ciuperci si lamaie! Este o reteta extrem de gustoasa, care se prepara foarte usor si va fi un deliciu pentru toata familia! Carnea de pui ne place tuturor si este cea mai consumata carne din lume. Este mai usoara decat carnea de porc si se...
Mazarea este una dintre leguminoasele cele mai cunoscute si mai des folosite in alimentatie. Aceasta mancare de mazare cu pui este unul dintre cele mai indragite preparate de pe mesele romanilor. Pentru a pregati o mancare de mazare cu pui gustoasa adaugam morcovi, ardei gras rosu si marar proaspat.
Mazarea este bogata in proteine, glucide, vitamine si substante minerale. Contine proteine...
Parjoale moldovenesti (chiftele moldovenesti) - reteta de parjoale moldovenesti la cuptor, moi si suculente. Cum se fac parjoalele moldovenesti din carne tocata si legume
Aceasta reteta de parjoale moldovenesti la cuptor poate ca nu este chiar reteta originala de parjoale moldovenesti, dar prajoalele obtinute sunt foarte gustoase, fragede si aromate.
Parjoalele moldovenesti sunt facute din ingrediente putine: carne de porc sau...
Vremea
București
ninsoare
1.7
°
C
2.3
°
1.6
°
56 %
6.2kmh
0 %
mie
1
°
joi
3
°
vin
5
°
sâm
6
°
Dum
8
°