Reteta de friptura de miel la cuptor este o reteta traditionala romaneasca preparata in special pentru masa de Pasti.
Aromatizata cu rozmarin si usturoi, bine condimentata cu sare si piper si gatita la cuptor la foc mic, friptura de miel la cuptor este delicioasa!
Pentru a gati reteta de friptura de miel la cuptor trebuie sa tinem cateva ore pulpa de...
Miel la Cuptor cu Cartofi si Sos - reteta video pas cu pas
https://youtu.be/Nqs-eYcE42g
Miel la cuptor cu cartofi si sos de ulei de masline, mustar, lamaie, plante aromatice si condimente - o reteta de miel la cuptor fraged, suculent si delicios din bucataria greceasca! Friptura de miel la cuptor suculenta si plina de savoare, cu o crusta minunata si carne...
Reteta de pui cu masline si piure de cartofi este una dintre mancarurile mele preferate. Se prepara usor si aroma maslinelor, combinata cu cea de lamaie si rozmarin, da carnii de pui un gust minunat.
La prepararea retetei de pui cu masline si piure de cartofi folosim si vin alb, care da mancarii un plus de savoare. Dulceata lasata de...
Reteta de varza a la Cluj este una dintre cele mai cunoscute retete ardelenesti. Varza a la Cluj, o reteta delicioasa de mancare traditionala, foarte gustoasa si deloc dietetica!
Reteta nu este complicata, doar necesita ceva timp pentru preparare. Asezam intr-o tava varza calita, orezul, carnea tocata, sucul de rosii, ceva afumatura si smantana. Toate ingedientele trebuie sa fie aproape...
O piftie de porc de porc reusita trebuie sa indeplineasca anumite conditii: sa fie limpede, bine inchegata, gustoasa, cu aroma placuta si fara grasime deasupra. Carnea trebuie dezosata, zeama sa depaseasca cu 1-2 cm bucatile de carne si sa fie decorata cat mai frumos posibil. Pentru decor putem folosi oua fierte, rondele de morcov fiert, rondele de ardei gras...
Reteta de stufat de miel este preparata de Pasti, dar nu numai. Stufatul de miel este o mancare, prin prisma ingredientelor, simbol al primaverii. Acest stufat de miel se bazeaza pe abundenta verdeturilor primavaratice si, bineinteles, pe carnea de miel.
Termenul de stufat provine din limba greaca ("stufaton"), intalnindu-se si in italiana drept "stufato", si inseamna "tocana". Aceasta mancare inabusita, pregatita...
Pui cu fasole verde. O mancare simpla si delicioasa. Se face rapid si se mananca si mai repede! Pentru reteta de pui cu fasole verde, folosim fasole tanara si frageda, si acesta este singurul lucru important, nu culoarea pe care o are. Nu recomand folosirea unor pastai batrane si atoase, asa cum nu recomand, in miezul verii, folosirea pastailor...
Reteta de varza cu carnati este o reteta traditionala romaneasca, gustoasa si usor de pregatit. Poate fi pregatita cu carnati proaspeti de casa sau cu carnati afumati, subtiri sau grosi, din magazin. Putem sa adaugam si o mica cantitate de bacon sau slanina. Eu am pus si 100 gr slanina afumata.
Este important ca varza sa fie acra, dar nu...
Vremea
București
ninsoare ușoară
-2.5
°
C
-2.3
°
-4
°
71 %
4.1kmh
0 %
mie
3
°
joi
3
°
vin
5
°
sâm
6
°
Dum
8
°