Recomandari

Reteta de Clatite Umplute cu Pui si Legume
Aceasta reteta de clatite umplute cu pui si legume este ideala pentru masa de duminica, atunci cand toata familia ia pranzul impreuna, sau cand aveti invitati la masa. Preparata din ingrediente obisnuite si ieftine, reteta de clatite umplute cu pui este deosebit de gustoasa si foarte aspectuoasa. Putem servi aceste clatite umplute cu iaurt rece, presarat cu piper proaspat...
Placinta cu Iaurt si Lamaie
Aceasta placinta cu iaurt si lamaie este atat de pufoasa, frageda si aromata incat va deveni cu siguranta preferata familiei! Se prepara cu foi de aluat din comert sau cu foi de aluat facute in casa, asa cum am aratat la reteta de aluat de placinta. Placinta cu iaurt si lamaie se prepara foarte usor si rapid, dar sunt cateva...
Maioneza de Casa - 2 Retete de Maioneza Simple si Rapide
Maioneza de casa este un sos gros, cremos, pufos si gustos, de culoare galbuie, o emulsie stabila obtinuta prin combinatia dintre ulei, oua si o baza acida (suc de lamaie sau otet). Maioneza este unul din sosurile cele mai cunoscute din lume ce poate insoti carnea sau pestele, dar poate fi si un agent de legatura in salatele cu...
Placinta cu Spanac de Post
Placinta cu spanac de post, cu o umplutura cu gust bogat si o crusta crocanta, care ne aminteste de placinta cu spanac de post a bunicilor noastre! O reteta simpla si gustoasa, potrivita in perioadele de post ortodox sau daca v-ati decis sa adoptati un stil de viata vegan sau vegetarian. Placinta cu spanac este minunata la pranz, la cina...
Paste cu Sos de Rosii - Reteta Italiana Originala
Reteta de paste cu sos de rosii de mai jos este reteta italiana originala de paste cu sos de rosii. Aceasta reteta de paste cu sos de rosii are la baza reteta clasica italiana de sos de rosii (salsa di pomodoro alla napoletana). Aceasta reteta de paste cu sos de rosii are cateva secrete pe care vi le voi dezvalui in continuare....
Oua Vopsite Natural - Cum se Vopsesc Ouale de Pasti
Pregatirea oualor pentru vopsit. Cum se fierb ouale de Pasti. Vopsirea naturala a oualor de Pasti
Mucenici moldovenesti de post
O reteta simpla si usoara de mucenici moldovenesti de post pufosi, bine insiropati si aromati. Denumiti si macinici, sfintisori sau bradosi, mucenicii moldovenesti sunt un preparat culinar gatit special in ziua de 9 Martie pentru sarbatoarea sfintilor 40 mucenici din Sevastia. Mucenicii moldovenesti sunt colaci modelati in forma cifrei opt (simbolizand infinitul), insiropati si unsi cu miere de albine...
Ciorba de Salata Verde cu Afumatura si Omleta
Ciorba de salata verde cu afumatura si omleta este o ciorba specifica zonei Ardealului si fara indoiala ardelenii stiu sa o pregateasca cel mai bine. Desi pare o reteta simpla, totusi nu este usor de scris o reteta de ciorba de salata verde datorita faptului ca se poate pregati in foarte multe feluri: cu lapte, cu amestec de lapte...
Oua Umplute cu Pate de Ficat
Reteta de oua umplute cu pate de ficat este un aperitiv clasic, nelipsit de la mesele festive. Este foarte simplu de facut si pe placul tuturor. Pentru aceasta reteta de oua umplute avem nevoie de oua, pate de ficat, maioneza, smantana, un ardei rosu si verdeata pentru decor. Eu am folosit un pate de ficat facut in casa., insa aceasta...
Sarmale cu Pasat si Ciuperci
Sarmale cu pasat si ciuperci - o reteta de post mai rar pregatita, dar foarte buna. Eu le-am facut cu foi de varza acra (murata) insa se pot face si cu varza dulce. O reteta vegana foarte gustoasa si usor de preparat. Pasatul este porumb macinat mai mare. Il folosim la aceste sarmale in loc de orez in combinatie cu...

Vremea

București
ploaie ușoară
2.8 ° C
3.3 °
2.1 °
93 %
3.6kmh
100 %
Dum
6 °
lun
7 °
mar
11 °
mie
7 °
joi
5 °
error: Content is protected !!