Cu aceasta reteta de foietaj cu carne tocata si cascaval obtinem un aperitiv excelent, intr-un timp scurt. Acest foietaj cu carne tocata si cascaval este bun cald, dar si rece, este aspectuos, cu umplutura suculenta si aluat fraged.
Daca aveti in casa o foaie de aluat de foietaj, carne tocata, putin cascaval, cartofi si cateva legume merita sa incercati aceasta...
Reteta de chiftele de soia cu legume se poate pregati pe toata perioada anului, in special in perioadele de post. Desi soia are un gust neutru, aceste chiftele de soia cu legume sunt foarte gustoase. Legumele si condimentele adaugate dau acestor chiftele de soia un gust foarte bun. Eu am preferat sa coc chiftelele la cuptor, dar sunt foarte...
Reteta de salata de ton este usor de preparat. Gata in numai 20 de minute, aceasta salata poate fi pastrata la frigider pentru cateva zile si poate fi consumata in orice moment al zilei.
Aceasta salata este un aperitiv delicios si sanatos pe baza de peste care poate fi preparat in multe moduri: cu sau fara maioneza, cu ceapa verde...
Reteta de placinte la tigaie cu urda si marar este o reteta traditionala taraneasca, veche si simpla. Eu am inlocuit apa cu lapte. Imi plac mai mult asa, deoarece sunt un pic mai dulci si mai fine. Aceste placinte la tigaie cu urda si marar sunt foarte bune si pufoase si se pregatesc foarte repede.
Aluatul pentru aceste placinte se...
Aceste chiftele din legume la cuptor se pot face din orice legume avem la indemana in momentul in care ne hotaram sa le preparam. In acest mod valorificam cantitatile mici de legume care au mai ramas prin frigider. Pentru a lega compozitia am folosit oua, pesmet si o lingura de faina. Eu am ales sa coc aceste chiftele din...
Aceste chiftelute de post cu ciuperci si cartofi reprezinta o solutie care ne scoate din incurcatura in cazul in care nu mai stim ce sa gatim de post. Aceasta reteta de chiftelute de post cu ciuperci este foarte buna atunci cand vrem sa pregatim ceva rapid, cu ingrediente putine, pe care la avem atunci la indemana. De asemenea, din...
Reteta de budinca de cartofi cu sunca si cascaval prezentata mai jos este o reteta foarte simpla, rapida si extrem de gustoasa. Pentru a o prepara avem nevoie numai de cateva ingrediente, pe care de obicei le avem in casa, si de numai 15 minute din timpul nostru, dar rezultatul este delicios! Aceasta budinca se poate consuma fie ca aperitiv,...
Reteta de salata de icre este foarte cunoscuta si indragita de romani. Este foarte prezenta in meniuri, atat acasa cat si la restaurante. Alaturi de cozonac, aceasta salata este nelipsita de la mesele de sarbatori, ca aperitiv. Se prepara foarte usor, din icre sarate, ulei, lamaie, paine (sau gris) si putina apa minerala.
Avand un continut ridicat de nutrienti valorosi,...
Aceasta placinta cu piept de pui si foietaj este o placinta aperitiv savuroasa, un amestec de legume colorate si piept de pui, asezonate cu smantana, cascaval si condimente. La prepararea acestei retete de placinta cu piept de pui am folosit aluat de foietaj. Tocmai facusem o doza de aluat de foietaj si nu il consumasem pe tot. Daca faceti...
Reteta de clatitele cu dovlecei, kefir si marar este simpla si usor de preparat. Aceste clatite cu dovlecei si kefir sunt foarte gustoase, moi si pufoase, ideale pentru mic dejun sau cina. Clatitele cu dovlecei sunt foarte versatile pentru ca le putem servi in multe feluri: simple, cu salata asortata, cu tzatziki, cu sos de rosii, cu branza rasa sau...
Vremea
București
ceață
3.7
°
C
4.1
°
3.3
°
94 %
2.1kmh
100 %
Dum
8
°
lun
9
°
mar
8
°
mie
7
°
joi
7
°