Aceasta placinta cu carne de pui si cascaval este foarte gustoasa si consistenta. Combinatia de carne de pui, legume, cascaval si foi de placinta este foarte gustoasa. Aceasta placinta se poate servi la micul dejun, la masa de pranz alaturi de o salata sau ca aperitiv la o masa festiva. De asemenea, si placinta cu piept de pui si foietaj este foarte gustoasa si aspectuoasa.
Pentru...
Reteta de midii cu sos de vin si lamaie este un aperitiv delicios care se serveste cu paine proaspata si impreuna cu o bautura tare.
Midiile sunt o specie de scoici pe care le putem cumpara de la supermarket.
Cand am mancat prima data aceasta mancare de midii am fost extrem de surprisa de gustul delicios, aromat, usor picant, o adevarata incantare...
Aceasta reteta de prajitura cu mere si aluat razuit este o reteta din bucataria germana. Aceasta prajitura cu mere este delicioasa, fina si foarte aspectuoasa. Arata ca un tort deoarece suprafata ei este acoperita cu bucati mici dintr-un aluat preparat din faina, unt, zahar brun si scortisoara. Tinem aluatul o jumatate de ora la frigider ca sa se intareasca, apoi...
Supa de pui cu galusti din gris este o supa foarte gustoasa, aromata si usor de gatit. Pentru aceasta supa de pui fierbem mai intai carnea si legumele, apoi o strecuram. Carnea de pui este preferata familiei mele si prepar des supa de pui.
Ingrediente pentru reteta de supa de pui cu galusti din gris:
1 kg carne de pui...
Clatitele sunt unul dintre cele mai rapide deserturi (sau aperitive) si tocmai de aceea au devenit extrem de populare. Simplu de facut, din ingrediente pe care le avem oricand in frigider, clatitele sunt un suport excelent pentru aproape orice tip de umplutura, dulce sau sarata.
Astazi am preparat clatite pufoase dupa o reteta simpla. Jumatate le-am umplut cu gem de...
Reteta de fursecuri cu migdale (kourabiedes) este o reteta de fursecuri fragede, aromate si crocante din bucataria greceasca. Aceste fursecuri cu migdale sunt unul dintre deserturile care se fac in Grecia cu ocazia Craciunului, la pregatirea caruia ajuta si copiii, umpland casa cu bucuria sarbatorilor de iarna. De asemenea de Craciun se prepara si o prajitura cu nuca (karidopita). Bineinteles...
Reteta de tarta cu lamaie si bezea se prepara foarte usor deoarece blatul se prepara cu biscuiti maruntiti si cu unt. De asemenea, crema de lamaie si bezeaua se prepara rapid.
Aceasta tarta cu lamaie este delicioasa si extrem de aspectuoasa, putand fi servita cu mare succes la o petrecere, dar si la o gustare luata impreuna cu familia intr-o...
Ciorba de linte este un preparat originar din Orientul Mijlociu, cunoscut și îndrăgit pentru simplitatea și savoarea sa unică. Această ciorbă hrănitoare și consistentă este ideală atât în perioadele de post, cât și pentru cei care urmează o dietă echilibrată. Fiind bogată în proteine, fibre și minerale, ciorba de linte se pregătește ușor și este potrivită în orice sezon,...
Pentru a prepara reteta de sardine la cuptor este necesar sa curatam sardinele de solzi, intestine si oase. Solzii se curata foarte usor: spalam sardinele sub jet de apa de la robinet si le frecam cu atentie dinspre coada spre cap. Procedand astfel solzii se desprind foarte usor.
Pentru a curata sardinele de oase si intestine procedam astfel: taiem capetele...
Reteta de prajitura cu lapte (galatopita) este o reteta din bucataria greceasca. Aceasta prajitura suculenta, pufoasa si aromata, cu o crusta crocanta caramelizata, este deosebit de gustoasa deoarece intre straturile de foi am pus doua straturi dintr-un amestec de migdale, zahar si scortisoara care se caramelizeaza si dau o aroma deosebita prajiturii.
Cantitatile de ingrediente folosite pentru aceasta prajitura sunt...
Vremea
București
ploaie ușoară
3.4
°
C
4.4
°
2.7
°
86 %
4.1kmh
20 %
lun
6
°
mar
9
°
mie
7
°
joi
5
°
vin
3
°