Reteta de salata de rucola cu mozzarella si capsuni poate fi preparata in perioada de primavara, cand incepe sezonul capsunilor.
Salata de rucola cu mozzarella si capsuni este pur si simplu delicioasa! Aroma puternica si picanta a frunzelor fragede de rucola - combinata cu aroma fructelor dulci de capsuni si cu gustul dulceag al branzei mozzarella - da o savoare...
Ciorba de perişoare este una dintre cele mai cunoscute ciorbe din bucataria romaneasca, gatita foarte des mai ales iarna. Exista foarte multe variante ale acestei ciorbe care difera in functie de:
tipul de carne folosit la compozitia de perisoare (porc, vita, amestec de porc si vita, curcan, pui, peste)
lipsa carnii din ciorba de perişoare (ciorba vegana / de...
Reteta de friptura de miel la cuptor este o reteta traditionala romaneasca preparata in special pentru masa de Pasti.
Aromatizata cu rozmarin si usturoi, bine condimentata cu sare si piper si gatita la cuptor la foc mic, friptura de miel la cuptor este delicioasa!
Pentru a gati reteta de friptura de miel la cuptor trebuie sa tinem cateva ore pulpa de...
Reteta de rulouri cu mere este o reteta foarte usoara si rapida deoarece nu este nevoie sa facem aluat. O preparam cu felii de paine pentru sandwich, fara coaja, pe care le intindem putin cu sucitorul.
Pentru aceasta reteta de rulouri putem folosi mere verzi sau rosii pe care le taiem felii subtiri si le calim intr-o tigaie impreuna cu zaharul,...
Reteta de salata de varza se poate pregati pe tot parcursul verii, cat timp varza este noua si frageda. Salata de varza se numara printre cele mai populare preparate din varza, este usor si rapid de pregatit, economica si cu efecte benefice pentru sanatate. Salata de varza este garnitura ideala pentru un fel principal de mancare cu carne sau...
Reteta de salata de spanac cu para, mar si parmezan, garnisita cu seminte de floarea soarelui, nuci si stafide, este una dintre nenumaratele variante de salate din legume cu frunze verzi, dar se diferentiaza de acestea prin combinarea ingenioasa a ingredientelor si prin gustul dulce-acrisor al deliciosului dressing folosit.
Salatele cel mai usor de facut si mai economice sunt salatele din...
Reteta de curcan umplut cu castane si fructe uscate este o reteta pe cat de impresionanta si de gustoasa, pe atat de laborioasa! Avem nevoie de ceva timp pentru a pregati curcanul insa rezultatul este extraordinar de gustos si eforturile ne vor fi rasplatite!
Craciunul este marcat printr-o masa bogata de la care nu lipsesc friptura de porc, sarmalele, cozonacul,...
Reteta de miel cu spanac este o reteta greceasca ce se pregateste indeosebi in perioada sarbatorilor de Pasti, cand se gasesc cu siguranta carne de miel, spanac si ceapa verde din abundenta. O alta varianta a acestei retete foloseste salata verde in loc de spanac.
Aceasta reteta de miel cu spanac se prepara cu sos de ou si lamaie (avgolemono)...
Cu aceasta reteta de pui cu sos de rosii obtinem un fel de mancare care se poate consuma ca atare, cu garnitura de orez sau de cartofi. Ceapa, morcovul si telina dau o aroma deosebita carnii si sosului.
Aceasta reteta de pui cu sos de rosii se poate folosi ca baza pentru alte mancaruri cu carne de pasare si cu legume....
Supele creme se pot servi la mesele sarbatoresti dar si la mesele zilnice. Supa crema de cartofi cu telina se pregateste rapid, este gustoasa si aromata si putem sa-i dam un aspect deosebit daca o servim in mai multe boluri pe care le decoram diferit. Putem sa decoram un bol cu susan negru, altul cu paprika, altul cu piper...
Vremea
București
ploaie ușoară
3.5
°
C
4.1
°
2.7
°
93 %
4.1kmh
100 %
Dum
6
°
lun
7
°
mar
11
°
mie
7
°
joi
5
°