Acasă Recomandari

Recomandari

Ciorba de Burta
Va prezint o reteta de ciorba de burta ce se prepara foarte usor si este foarte gustoasa! Chiar daca nu ati mai gatit pana acum ciorba de burta, daca veti urma pasii din reteta, rezultatul va fi o ciorba foarte gustoasa si aspectuoasa. Nu este greu sa preparam acasa o ciorba de burta reusita. Pentru a ne usura munca este...
Oua Umplute - Retete Simple si Rapide
Oua umplute - un aperitiv foarte popular, delicios si aspectuos. Ouale umplute sunt o gustare ce se prepara destul de simplu si rapid, avand un avantaj important: pot fi umplute cu orice produse sau salate preferate. Cu putina indemanare si fantezie putem prepara propriile noastre retete de umpluturi pentru oua umplute, avand ca rezultat un platou cu cele mai...
Oua Vopsite Natural - Cum se Vopsesc Ouale de Pasti
Pregatirea oualor pentru vopsit. Cum se fierb ouale de Pasti. Vopsirea naturala a oualor de Pasti
Ciorba de Cartofi cu Bors
Reteta de ciorba de cartofi cu bors este una dintre cele mai populare retete de ciorbe de legume. Este perfecta pentru perioadele de post. Se prepara rapid, este gustoasa si consistenta. In aceasta ciorba de cartofi cu bors am adaugat ingredientele care dau gust oricarei ciorbe de legume: ceapa, morcovi, radacina de pastarnac, radacina de patrunjel, telina, ardei kapia, usturoi...
Salata a la Russe de Post
Pentru aceasta salata a la russe de post am folosit maioneza de avocado. Aceasta este una dintre cele mai gustoase salate de pe mesele romanilor, numita de multe ori salata boeuf de post deoarece se aseamana cu salata de boeuf clasica. Salata a la russe sau salata ruseasca este usor de facut, putin migaloasa pentru ca legumele se taie cubulete,...
Paste cu Sos Bolognese – Reteta Originala - retetepentruoviata.ro
Reteta de paste cu sos bolognese este o reteta italiana si a luat numele de la orasul Bologna. Italienii denumesc sosul bolognese "ragu alla bolognese", dar in restul lumii este cunoscut cu jumatate din nume: bolognese. In reteta originala de paste cu sos bolognese se foloseste carne tocata manual. Pentru cine prefera o mancare mai dietetica, reteta de paste cu...
Placinte la Tigaie cu Urda si Marar
Reteta de placinte la tigaie cu urda si marar este o reteta traditionala taraneasca, veche si simpla. Eu am inlocuit apa cu lapte. Imi plac mai mult asa, deoarece sunt un pic mai dulci si mai fine. Aceste placinte la tigaie cu urda si marar sunt foarte bune si pufoase si se pregatesc foarte repede. Aluatul pentru aceste placinte se...
Naut cu Ciuperci Proaspete
Mancare de naut cu ciuperci proaspete - o reteta uimitoare cu naut in rolul principal! Aceasta reteta de mancare de naut cu ciuperci este o reteta foarte sanatoasa si gustoasa cu naut, ciuperci, ulei de masline, vin alb si condimente precum turmeric si chimion, care ii confera o aroma aparte, o imbogatesc cu nutrienti si ii dau o culoare...
Salata a la Russe - Salata Ruseasca
Salata a la Russe - Salata Ruseasca Reteta Originala Multi dintre voi cunoasteti aceasta salata sub denumirea de salata a la russe sau salata ruseasca, dar unii inca o numesc cu numele initial: salata Olivier. Povestea acestui fel de mancare are aroma unui roman de mister. Pentru inceput, nu se stie daca bucatarul care a inventat reteta - Lucien Olivier...
Turte Coapte in Tigaie fara Ulei
Reteta pentru aceste turte coapte in tigaie este o reteta traditionala taraneasca, veche si simpla. Eu am inlocuit o parte din cantitatea de apa cu lapte. Imi plac mai mult asa, deoarece sunt putin mai dulci si mai fine. Aceste turte coapte in tigaie sunt foarte bune simple, unse cu unt, gem sau miere, sau pot sa inlocuiasca painea...

Vremea

București
câțiva nori
19.6 ° C
20.1 °
18.9 °
45 %
3.1kmh
20 %
lun
20 °
mar
21 °
mie
23 °
joi
27 °
vin
28 °
error: Content is protected !!