O reteta de gogosi de post pufoase cu ingrediente simple si economice, al carei rezultat sunt niste gogosi de post moi, consistente si aromate! Fie ele de dulce sau de post, aceste mult iubite gogosi constituie un rasfat de zile mari, cu atat mai mult cu cat exista diverse variante: gogosi cu pufoase cu iaurt la cuptor, gogosi cu...
Salata a la Russe - Salata Ruseasca Reteta Originala
Multi dintre voi cunoasteti aceasta salata sub denumirea de salata a la russe sau salata ruseasca, dar unii inca o numesc cu numele initial: salata Olivier. Povestea acestui fel de mancare are aroma unui roman de mister. Pentru inceput, nu se stie daca bucatarul care a inventat reteta - Lucien Olivier...
Pita greceasca se pregateste foarte usor in casa, din ingrediente la indemana oricui. Odata pregatita, o putem pastra la congelator si decongela inainte de servire. Pita greceasca este gustoasa si moale, perfecta alaturi de gyros de pui, hummus, tzatziki, dar si pe post de blat pentru o pizza rapida. Poate inlocui cu succes painea, se poate consuma cu orice...
Ciorba de spanac cu smantana este o ciorba foarte gustoasa, rapida si usor de preparat. Aceasta ciorba de spanac cu smantana se prepara in mod asemanator cu ciorba de ciuperci pleurotus. Avem nevoie de cateva legume calite, la care adaugam spanac, marar proaspat si putin orez. La sfarsit, dregem ciorba cu un amestec de smantana si galbenusuri de ou....
Reteta de pasca fara aluat cu branza dulce, smantana si stafide este o reteta de pasca foarte simpla si accesibila si in acelasi timp foarte gustoasa. Nu trebuie decat sa amestecam ingredientele si obtinem un desert pascal de neuitat! Un amestec cremos de branza dulce, oua, unt, smantana si multe stafide, aromat cu coaja de lamaie si de portocala...
Reteta de orez basmati este simpla si usoara, ideala pentru a obtine o garnitura perfecta pentru orice tip de carne (pui, curcan, porc, vitel) si peste. De asemenea, orezul basmati este cea mai potrivita garnitura si pentru mancarurile preparate cu suc de lamaie.
Orezul basmati este consumat de miliarde de oameni din toata lumea. Este hranitor si consistent, usor si rapid de preparat in diferite...
Reteta de ostropel de pui se pregateste cu minim de efort si intr-un timp scurt. Ostropelul de pui este o mancare foarte gustoasa, din ingrediente economice, pe care le avem mereu la indemana. La prepararea acestui ostropel de pui putem folosi chiar si un pui intreg taiat bucati potrivite, la fel ca la reteta de pui cu masline. De...
Aceasta reteta de clatite umplute cu pui si legume este ideala pentru masa de duminica, atunci cand toata familia ia pranzul impreuna, sau cand aveti invitati la masa. Preparata din ingrediente obisnuite si ieftine, reteta de clatite umplute cu pui este deosebit de gustoasa si foarte aspectuoasa. Putem servi aceste clatite umplute cu iaurt rece, presarat cu piper proaspat...
Pregatirea oualor pentru vopsit. Cum se fierb ouale de Pasti. Vopsirea naturala a oualor de Pasti
Reteta de paste cu sos bolognese este o reteta italiana si a luat numele de la orasul Bologna. Italienii denumesc sosul bolognese "ragu alla bolognese", dar in restul lumii este cunoscut cu jumatate din nume: bolognese. In reteta originala de paste cu sos bolognese se foloseste carne tocata manual.
Pentru cine prefera o mancare mai dietetica, reteta de paste cu...
Vremea
București
ceață
4.6
°
C
5
°
2.8
°
81 %
1.5kmh
20 %
lun
5
°
mar
8
°
mie
9
°
joi
10
°
vin
9
°