Sarmale în foi de varză - o rețetă tradițională îndrăgită de toți românii
Când ne gândim la bucatele românești, sarmalele ocupă un loc de cinste...
Reteta de prajitura cu nuca si ciocolata este o reteta din bucataria greceasca (in limba greaca se numeste karidopita). Aceasta prajitura se prepara in special...
Ciorbă de perișoare - o rețetă tradițională și reconfortantă
Ciorba de perișoare este una dintre cele mai iubite rețete de ciorbe din bucătăria românească, aducând...
Tiramisu cu mascarpone si frisca, fara oua, este desertul ideal pentru cei care cauta o alternativa mai usoara si mai rapida a faimosului desert...
Acest chec pufos cu smantana este unul din deserturile mele preferate. Se prepara foarte usor, in mod asemanator cu reteta de chec cu lamaie...
Aceasta reteta de chec cu fructe confiate, cu alcool (coniac sau whisky), migdale, nuci, stafide, merisor si cirese (sau caise) este ideala pentru mesele festive....
Maioneza fara ulei cu oua fierte si iaurt – o alegere sanatoasa si delicioasa
Maioneza este unul dintre cele mai populare sosuri din bucataria internationala,...
Salata a la Russe - Salata Ruseasca Reteta Originala
Multi dintre voi cunoasteti aceasta salata sub denumirea de salata a la russe sau salata ruseasca,...
Oua umplute - un aperitiv foarte popular, delicios si aspectuos. Ouale umplute sunt o gustare ce se prepara destul de simplu si rapid, avand...
Ciorba de oase de porc este o delicatesă autentică, îndrăgită în bucătăria tradițională românească. Este un preparat reconfortant, ideal pentru mesele în familie, mai...
Vremea
București
ceață
0
°
C
0.1
°
0
°
100 %
4.1kmh
100 %
mie
2
°
J
10
°
vin
10
°
S
10
°
D
9
°









