Fursecuri cu Ciocolata Crapate

0
10897

Aceasta reteta de fursecuri crapate cu ciocolata si vanilie are ca rezultat niste fursecuri cu ciocolata delicioase, aromate si aspectuoase. Se numesc fursecuri crapate pentru ca se acopera cu zahar pudra inainte de a fi puse la cuptor. In timpul coacerii, fursecurile cresc, zaharul crapa si se obtine astfel efectul de alb-negru care arata atat de frumos!

Singurul inconvenient al acestei retete de fursecuri cu ciocolata ar fi faptul ca trebuie sa lasam aluatul la frigider pentru cel putin 2 ore, cat sa se intareasca, ca sa putem forma fursecurile. Putem face aluatul cu o seara inainte si sa il lasam peste noapte la frigider. A doua zi putem avea fursecuri calde in 15 minute. La fel ca si biscuitii de casa cu banane si ciocolata nu trebuie sa le coacem foarte mult, ca sa nu se usuce. Se coc 12-15 minute.

Ingrediente pentru reteta de fursecuri crapate cu ciocolata:

  • 180 gr ciocolata de menaj
  • 180 gr faina
  • 160 gr zahar
  • 2 oua
  • 65 gr unt
  • 60 gr zahar pudra
  • 1 lingurita de esenta de vanilie
  • 1 varf de cutit de sare

Ingrediente pentru reteta de fursecuri crapate cu ciocolata

Reteta de fursecuri de ciocolata crapate – mod de preparare:

1. Batem in mixer ouale cu zaharul si cu sarea pana devin o crema pufoasa.

2. Topim la bain-marie ciocolata si untul. Adaugam esenta de vanilie si lasam amestecul sa se mai raceasca putin.

3. Turnam incet amestecul de unt si ciocolata peste oulale batute cu zaharul si mixam la viteza mica pana se omogenizeaza amestecul. Adaugam faina si mixam pana se incorporeaza.

Turnam incet amestecul de unt si ciocolata peste oulale batute cu zaharul si mixam la viteza mica pana se omogenizeaza amestecul. Adaugam faina si mixam pana se incorporeaza.

4. Punem compozitia de fursecuri cu ciocolata intr-un bol, o acoperim cu membrana pentru alimente si o punem la frigider pentru 2 ore.

5. Incalzim cuptorul la 170 grade. Asezam hartie de copt in tava cuptorului.

6. Formam bilute rotunde din aluat, le tavalim prin zahar pudra si le asezam in tava.

Formam bilute rotunde din aluat, le tavalim prin zahar pudra si le asezam in tava

7. Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit la 170 grade timp de aproximativ 12-15 minute.

Fursecuri cu Ciocolata Crapate

Ca sa ramana putin mai moi, coacem fursecurile numai 12 minute.

Fursecuri cu Ciocolata CrapateFursecuri cu Ciocolata Crapate
.

Adauga un comentariu

Comentarii

Detalii reteta
recipe image
Reteta
Fursecuri cu Ciocolata Crapate
Autor
Retete Pentru O Viata
Data publicarii
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Media voturilor
3.51star1star1star1stargray Based on 4 Review(s)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul Dvs.!
Vă rugăm să introduceți aici numele Dvs.