Retete de ciorbe si supe

Retete de ciorbe si supe

Supa Crema de Linte Rosie
Reteta de supa crema de linte rosie se prepara usor si rapid deoarece lintea rosie fierbe foarte repede, in cel mult 20 minute. Lintea rosie este cea mai potrivita pentru supa crema de linte, deoarece boabele nu au coaja, se sfarama in timpul fierberii si se paseaza foarte usor. Supa crema de linte rosie se prepara la fel ca...
Supa Crema de Broccoli cu Branza
Aceasta reteta de supa crema de broccoli cu branza este conceputa de renumitul bucatar Jamie Oliver. Mi-a placut foarte mult aceasta supa crema de broccoli si o prepar des. Este o supa foarte gustoasa si plina de vitamine, cu o combinatie de arome subtile de usturoi, telina si menta. Se serveste cu crema de branza ricotta. In cazul in care...
Supa Crema de Sfecla Rosie cu Portocala
Aceasta reteta de supa crema de sfecla rosie cu portocala o putem prepara incepand din toamna si pe tot parcursul iernii. Este o supa foarte hranitoare, plina de vitamine si foarte gustoasa. Supa crema de sfecla rosie cu portocala este si foarte usor de preparat, ca de altfel toate supele crema. Cand am pregatit aceasta supa m-am inspirat dintr-o reteta a renumitului...
Reteta Ciorba de Miel
Ciorba de miel cu smantana este nelipsita de la masa de Pasti. Pentru prepararea aceastei ciorbe de miel avem nevoie de bucati de carne de miel cu os. Ciorba de miel se poate prepara cu rosii si bors sau se poate drege cu smantana si galbenus de ou. Familia mea prefera ciorba de miel dreasa cu smantana si galbenus de...
Supa Crema de Morcovi cu Ghimbir
Supa crema de morcovi cu ghimbir este o supa delicioasa. Se prepara usor si rapid, dupa metoda in care se prepara toate supele crema. Se calesc putin legumele si se fierb pana se inmoaie. Se paseaza apoi cu blenderul vertical. Prima data cand am mancat aceasta supa am ramas surprinsa de gustul ei minunat. Ghimbirul proaspat ii da o un gust...
Ciorba de Maruntaie de Miel (Maghirița)
Aceasta reteta de ciorba de maruntaie de miel (maghirița sau magiritsa) cu sos de ou si lamaie (avgolemono) este o reteta din bucataria greceasca. Se pregateste cu ocazia zilei de Pasti, in Sambata Mare, impreuna cu mielul pentru a doua zi, si se consuma in seara Invierii, imediat dupa Sfanta Liturghie de la miezul noptii, cand oamenii se intorc de...
Reteta Supa Thailandeza de Pui
Supa thailandeza de pui este deosebit de gustoasa, o combinatie subtila de arome si gusturi exotice, preparata dupa o reteta traditionala. In bucataria asiatica supele formeaza un adevarat potpuriu de gusturi si arome si sunt o parte importanta din gama de delicatese asiatice. Chiar si cea mai simpla supa combina in mod armonios diferite gusturi si arome, dupa retete traditionale....
Reteta Ciorba de Fasole
Ciorba de fasole se prepara de obicei din fasole cu bobul marunt. Cu o seara inainte de a o pregati alegem fasolea indepartand boabele sparte si eventualele corpuri straine. O spalam si o punem la inmuiat intr-un vas mai mare cu multa apa, la fel ca la reteta de mancare de fasole. Pentru a evita macar in parte balonarea, cantitatea...
Supa Crema de Legume cu Crutoane
Gama de legume din care putem pregati supa crema de legume este foarte mare. Nu exista vreo regula care sa impuna o anumita combinatie de legume. Incercand diverse combinatii o vom gasi cu siguranta pe cea care ne place. Eu va propun combinatia mea preferata de legume pentru supa crema de legume, pe care bineinteles ca o puteti modifica dupa...
Ciorba de Linte
Originara din tarile Orientului Mijlociu, reteta de ciorba de linte s-a raspandit repede datorita simplitatii si gustului ei extraordinar. Ciorba de linte este hranitoare, sanatoasa si consistenta, ideala pentru perioadele de post si de dieta. Putem pregati ciorba de linte in orice anotimp, deoarece lintea se gaseste in permanenta la supermarket. Astazi am ales sa folosesc linte cu bobul mic, de...

Vremea

București
cer acoperit de nori
11.3 ° C
11.7 °
11 °
94 %
7.2kmh
100 %
mar
11 °
mie
20 °
joi
15 °
vin
18 °
sâm
20 °
error: Content is protected !!