Reteta de oua umplute cu pate de ficat este un aperitiv clasic, nelipsit de la mesele festive. Este foarte simplu de facut si pe placul tuturor. Pentru aceasta reteta de oua umplute avem nevoie de oua, pate de ficat, maioneza, smantana, un ardei rosu si verdeata pentru decor.
Eu am folosit un pate de ficat facut in casa., insa aceasta...
Aceasta reteta de pizza arrabiata cu ansoa si mozzarela este o reteta din bucataria italiana. Se prepara in special in nordul Italiei.
Pizza arrabiata este o pizza care se prepara din ingrediente putine si foarte ieftine, cu un sos foarte picant. Sosul de rosii folosit pentru aceasta reteta de pizza arrabiata poate fi un suc de rosii mai gros preparat...
Pentru aceasta reteta de sandwich cu piept de pui si avocado putem sa folosim piept de pui fiert sau fript pe care il taiem in bucati mici. Fructul de avocado trebuie sa fie copt, dar sa nu fie nici exagerat de moale si innegrit, deoarece devine amar. Trebuie sa ne asiguram ca este copt, adica atunci cand apasam cu...
Reteta de chec aperitiv cu legume si branza este foarte usoara si rapida. Pentru acest chec am folosit dovlecei, morcovi, branza feta si cascaval picant. Rezultatul a fost un chec fin, aromat, gustos si foarte consistent.
Acest chec aperitiv cu legume se poate consuma simplu sau insotit de o salata. Nu creste foarte mult, dar are un gust desavarsit la...
Reteta de pate de linte se poate prepara din orice tip de linte: verde, rosie, galbena sau neagra. Eu am ales sa fac acest pate din linte rosie deoarece lintea rosie fierbe foarte repede, boabele nu au coaja si se sfarama usor in timpul fierberii. Acest pate de linte rosie este foarte gustos si hranitor, inlocuind cu succes pateurile...
Aceasta reteta de salata de vinete fara maioneza este o salata de vinete cu un gust diferit comparativ cu bine-cunoscuta salata de vinete simpla sau salata de vinete cu maioneza. Este o salata de vinete picanta si aromata, preparata din vinete coapte la cuptor impreuna cu un sos din pasta de rosii, ceapa, usturoi si condimente, o salata de...
Reteta de salata de paste cu legume coapte este rapida, usoara si economica, ca si reteta de salata de paste cu sos de iaurt. Se prepara din legume coapte la cuptor si aromatizate cu mirodenii si crema de otet balsamic, paste scurte si un sos de branza feta cremos si aromat.
Pentru aceasta salata de paste cu legume coapte si...
Aceasta omleta greceasca cu rosii - στραπατσάδα sau καγιανάς - este una dintre cele mai cunoscute feluri de mancare din bucataria greceasca ce se pot prepara in timpul verii. Omleta greceasca cu rosii se poate sevi la orice ora, ca fel principal la pranz sau ca mic dejun, cu paine prajita sau pita greceasca. Chiar daca este o reteta...
Pentru aceasta placinta cu sfecla rosie si branza am folosit o umplutura preparata din sfecla rosie coapta, crema de branza, mozzarela razuita, nuci macinate, mustar cu boabe intregi si menta proaspata. Aceasta placinta cu sfecla rosie si branza este un aperitiv foarte gustos si de mare efect, prin multimea de arome si culori pe care le combina. Sfecla rosie...
Acest tzatziki - sos cu iaurt si castraveti este unul din cele mai renumite aperitive grecesti. Este folosit ca sos pentru preparatele din carne si peste. Se poate servi cu pita greceasca sau cu turte coapte pe tigaie facute in casa. Poate fi folosit si ca dressing pentru salata.
Pentru reusita deplina a acestei retete de tzatziki - sos cu iaurt si castraveti...
Vremea
București
ninsoare
1.7
°
C
2.3
°
1.6
°
56 %
6.2kmh
0 %
mie
1
°
joi
3
°
vin
5
°
sâm
6
°
Dum
8
°