Retete aperitive

Retete aperitive

Cartofi Gratinati la Cuptor cu Bacon, Cascaval si Sos Bechamel
Reteta de cartofi gratinati la cuptor cu bacon, cascaval si sos bechamel este o reteta simpla si gustoasa, care se prepara foarte usor. Putem servi acesti cartofi gratinati ca atare sau ca si garnitura la diverse preparate din carne. Ca la orice preparat, si la aceasta reteta de cartofi gratinati exista o multitudine de variatii, combinatii de ingrediente, cu diferite...
Placinta cu Sfecla Rosie si Branza poza 1
Pentru aceasta placinta cu sfecla rosie si branza am folosit o umplutura preparata din sfecla rosie coapta, crema de branza, mozzarela razuita, nuci macinate, mustar cu boabe intregi si menta proaspata. Aceasta placinta cu sfecla rosie si branza este un aperitiv foarte gustos si de mare efect, prin multimea de arome si culori pe care le combina. Sfecla rosie...
Salata Suba cu Peste Marinat
Aceasta salata suba cu peste marinat este o salata foarte populara in Republica Moldova si este nelipsita de la masa de sarbatori. Salata suba se prepara din file de peste marinat (sau afumat) acoperit cu staturi de legume fierte (cartofi, morcovi, sfecla), oua fierte si maioneza. Asezarea in straturi se face dupa preferinta. Eu am incercat mai multe moduri de a...
Pate de Casa din Ficat de Pui
Aceasta reteta de pate de casa din ficat de pui este foarte simpla si usor de preparat. Vom obtine timp scurt un pate foarte gustos si aromat. Pentru aceasta reteta de pate de casa din ficat de pui, trebuie sa curatam ficatul de nervuri si grasime. Il spalam bine, punem coniac peste el si il lasam pentru 2 ore sa...
Cartofi Gratinati Cu Branza si Smantana
Reteta de cartofi gratinati cu branza si smantana este o reteta simpla si gustoasa, care se prepara foarte usor. Ca la orice reteta, si aici sunt o multitudine de variatii, combinatii, cu ou, fara ou, cu diferite branzeturi, cu cascaval, cu parmezan, dupa  preferinta si buzunarul fiecaruia. Fiecare poate adapta aceasta reteta dupa preferinte si dupa posibilitati. Si eu pregatesc...
Foietaj cu Carne Tocata si Cascaval
Cu aceasta reteta de foietaj cu carne tocata si cascaval obtinem un aperitiv excelent, intr-un timp scurt. Acest foietaj cu carne tocata si cascaval este bun cald, dar si rece, este aspectuos, cu umplutura suculenta si aluat fraged. Daca aveti in casa o foaie de aluat de foietaj, carne tocata, putin cascaval, cartofi si cateva legume merita sa incercati aceasta...
Chiftele de Post cu Orez si Spanac
Aceasta reteta de chiftele de post cu orez si spanac este o reteta greceasca de post, simpla, foarte gustoasa si plina de vitamine. Sucul de lamaie adaugat la aceste chiftele de post cu orez si spanac le da un plus de prospetime si aroma. De altfel, sucul de lamaie ajuta la o mai buna absorbtie a fierului continut de spanac. Spanacul este...
Sos de Ardei Copti cu Parmezan
Acest sos de ardei copti cu parmezan este un sos care se foloseste in special pentru paste. In afara de paste, acest sos de ardei copti este perfect pentru sandwich-uri calde sau reci, carne la gratar sau friptura, sau legume sotate sau fierte. Aceasta reteta de sos de ardei copti se prepara in mod asemanator cu reteta de baza de sos...
Pizza Arrabiata cu Ansoa si Mozzarella
Aceasta reteta de pizza arrabiata cu ansoa si mozzarela este o reteta din bucataria italiana. Se prepara in special in nordul Italiei. Pizza arrabiata este o pizza care se prepara din ingrediente putine si foarte ieftine, cu un sos foarte picant. Sosul de rosii folosit pentru aceasta reteta de pizza arrabiata poate fi un suc de rosii mai gros preparat...
Chiftele de Conopida cu Cascaval
Aceasta reteta de chiftele de conopida cu cascaval are ca rezultat niste chiftele de conopida absolut delicioase! Este un mod simplu si usor de a prepara conopida, astfel incat sa o manance cu placere toata familia. Din abundenta de legume din perioada de vara, conopida este una din legumele cu proprietati aniticancerigene pe care ar trebui sa o consumam...

Vremea

București
ninsoare ușoară
-2.5 ° C
-2.3 °
-4 °
71 %
4.1kmh
0 %
mie
3 °
joi
3 °
vin
5 °
sâm
6 °
Dum
8 °
error: Content is protected !!