Compot de visine pentru iarna fara consevanti. Cum se face compotul de vișine? Cat zahar se pune la compotul de visine? Cat si cum...
Compot de capsuni natural, fara conservanti – reteta veche. Cum se face compotul de capșune? Cat zahar se pune la compot si cat timp...
Dulceata din flori de salcam este o delicatesa fara egal. Are gust de miere si este foarte parfumata. Se prepara in perioada mai -...
Compot de gutui - o conserva aromata si traditionala pentru camara dumneavoastra!
Compotul de gutui este o modalitate excelenta de a pastra savoarea gutuilor...
Magiun de prune - o delicatesa naturala, plina de savoare, care va surprinde prin echilibrul sau perfect intre dulceata prunelor coapte si textura catifelata,...
Dulceata de gutui - o reteta traditionala care pastreaza aromele toamnei
Dulceata de gutui este un preparat traditional care pastreaza farmecul toamnelor de altadata, cand...
Reteta de compot de struguri negri se prepara in mod asemanator cu reteta de compot de cirese negre.
Pentru un compot de struguri negri reusit...
Compot de caise pentru iarna fara conservanti. Compot din caise jumatati
Aceasta reteta de compot de caise este un mod extrem de eficient prin care...
Acest jeleu de papadie este o varianta cu mai putin zahar pentru iubitorii de sirop de papadie (miere de papadie). Se obtine o gelatina...
Odata cu venirea toamnei incepe sezonul gutuilor. Reteta de gem de gutui cu aroma de vanilie este foarte usor de preparat. Gutuile au continut...
Vremea
București
cer senin
24
°
C
25
°
22.8
°
43 %
4.1kmh
0 %
D
33
°
lun
31
°
mar
30
°
mie
33
°
J
28
°