Compot de capsuni natural, fara conservanti – reteta veche. Cum se face compotul de capșune? Cat zahar se pune la compot si cat timp...
Dulceata de cirese amare este o dulceata aromata si parfumata, cu un gust unic - putin dulce si in acelasi timp putin amarui -...
Compot de gutui - o conserva aromata si traditionala pentru camara dumneavoastra!
Compotul de gutui este o modalitate excelenta de a pastra savoarea gutuilor...
Putem prepara dulceata de portocale in doua moduri: din coji de portocale sau din portocale intregi. Deoarece am preparat deja dulceata de portocale intregi,...
Dulceata de visine fara conservanti. Cum se face dulceața de vișine?
Dulceata de visine este simplu de pregatit si se pastreaza usor timp indelungat. Poate...
Aceasta reteta de gem de caise fara conservanti se prepara usor si reusita este sigura. Se obtine un gem de o culoare frumoasa, aurie,...
Aceasta reteta de gem de morcovi are avantajul ca poate fi preparata in orice anotimp, spre deosebire de gemul de capsuni sau gemul de...
Magiun de prune - o delicatesa naturala, plina de savoare, care va surprinde prin echilibrul sau perfect intre dulceata prunelor coapte si textura catifelata,...
Dulceata de capsuni intregi cu sirop de zahar si lamaie, fara conservanti
Beneficiile capsunilor
Capsunile sunt fructe bogate in antioxidanti si, fie ca le servim ca atare ori...
Compot de visine pentru iarna fara consevanti. Cum se face compotul de vișine? Cat zahar se pune la compotul de visine? Cat si cum...
Vremea
București
ploaie moderată
16.1
°
C
17.3
°
15.5
°
61 %
5.1kmh
0 %
D
17
°
lun
16
°
mar
12
°
mie
13
°
J
15
°