Acasă Retete Culinare Retete gemuri, dulceturi, compoturi

Retete gemuri, dulceturi, compoturi

Dulceata de Cirese
Dulceata de cirese este este una dintre cele mai apreciate dulceturi, care place tuturor. In plus, reteta de dulceata de cirese este usor de preparat,...
Compot de Caise pentru Iarna fara Conservanti
Compot de caise pentru iarna fara conservanti. Compot din caise jumatati Aceasta reteta de compot de caise este un mod extrem de eficient prin care...
Dulceata de Portocale Intregi cu Vanilie
Pentru a prepara reteta de dulceata de portocale intregi alegem portocale cu coaja groasa, curate si proaspete. Din portocale putem sa facem dulceata in doua...
Gem de Morcovi cu Ananas poza 1
Aceasta reteta de gem de morcovi are avantajul ca poate fi preparata in orice anotimp, spre deosebire de gemul de capsuni sau gemul de...
Dulceata de Caise - Reteta Pas cu Pas
Dulceata de caise este cea mai buna dulceata pe care o putem prepara. Putem sa o folosim si la creme sau la retete de prajituri. Cat...
Gem de Capsuni fara Conservanti
Reteta de gem de capsuni fara conservanti o prepar in fiecare primavara. Gemul de capsuni facut in casa este foarte bun si parfumat. Pentru un...
Gem de Cirese cu Aroma de Menta
Aceasta reteta de gem de cirese cu aroma de menta o pregatea mama in fiecare an din cirese culese din gradina noastra. Adăuga spre...
Gem de Caise fara Conservanti pentru Iarna
Aceasta reteta de gem de caise fara conservanti se prepara usor si reusita este sigura. Se obtine un gem de o culoare frumoasa, aurie,...
Compot de Gutui Reteta Pas cu Pas
Compot de gutui - o conserva aromata si traditionala pentru camara dumneavoastra! Compotul de gutui este o modalitate excelenta de a pastra savoarea gutuilor...
Dulceata de Afine - Reteta fara Conservanti
Dulceata de afine - reteta fara conservanti sau gelifianti artificiali, o dulceata extraordinar de gustoasa si aspectuoasa. Cum se face dulceata de afine Reteta de dulceata...

Vremea

București
cer senin
29.2 ° C
29.4 °
28.9 °
36 %
3.1kmh
0 %
S
33 °
D
34 °
lun
31 °
mar
32 °
mie
35 °
error: Content is protected !!