Retete aperitive

Retete aperitive

Parjoale Moldovenesti la Cuptor
Parjoale moldovenesti (chiftele moldovenesti) - reteta de parjoale moldovenesti la cuptor, moi si suculente. Cum se fac parjoalele moldovenesti din carne tocata si legume Aceasta reteta de parjoale moldovenesti la cuptor poate ca nu este chiar reteta originala de parjoale moldovenesti, dar prajoalele obtinute sunt foarte gustoase, fragede si aromate. Parjoalele moldovenesti sunt facute din ingrediente putine: carne de porc sau...
Sos de Iaurt cu Morcovi si Castraveti poza 4
Acest sos de iaurt cu morcovi si castraveti este foarte gustos, aromat si racoros. Se poate consuma simplu, cu pita greceasca, cu turte facute in casa sau cu paine proaspata. Este foarte potrivit ca si sos alaturi de preparate din carne si peste. Pentru reusita deplina a acestei retete este de preferat sa folosim iaurt grecesc sau un iaurt cu un...
Reteta chiftele cu hrisca si legume
Aceste chiftele cu hrisca si legume le putem face din hrisca fiarta sau inmuiata in apa pana se umfla si infloreste. Cat despre legume, putem folosi orice legume avem la indemana in momentul in care ne hotaram sa le preparam. In acest mod valorificam cantitatile mici de legume care au mai ramas prin frigider. Pentru a lega compozitia am folosit...
Chiftele de Curcan Umplute cu Mazare
Pentru aceasta reteta de chiftele de curcan umplute cu mazare am folosit carne tocata din piept de curcan. Pieptul de curcan este o carne care nu are grasime. Pentru a obtine chiftele de curcan suculente si gustoase, este nevoie sa adaugam cateva legume razuite. Acestea asigura umiditatea de care are nevoie compozita de chiftele pentru o obtine niste chiftele...
Salata de Fasole Verde si Sfecla
Salata de fasole verde si sfecla este o salata pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Se prepara foarte usor si este minunata ca aperitiv sau gustare. Aceasta salata de fasole verde si sfecla se poate pregati din fasole verde proaspata sau congelata. Pregatim un dressing foarte gustos din sfecla fiarta cu iaurt, usturoi, otet, ulei, sare, piper...
Mini Omlete cu Legume si Cascaval la Cuptor poza 1
Reteta de mini omlete cu legume si cascaval la cuptor poate fi de mare ajutor pentru persoanele ocupate, care nu au prea mult timp sa gateasca. Aceste mini omlete cu legume si cacaval la cuptor sunt bune de luat la serviciu sau pentru pachetul pentru scoala al copiilor. Putem face 12 bucati, le punem la frigider si cand vrem sa le...
Aperitive cu Sardine si Vinete in Aluat
Reteta de aperitive cu sardine si vinete in aluat este cea mai buna alegere atunci cand aveti sardine proaspete si nu mai stiti cum sa le preparati. Daca v-ati plictisit de sardine la cuptor cu ulei si oregano sau medicul v-a interzis sa mancati alimente prajite, puteti sa pregatiti aceste aperitive cu sardine si vinete. Sardinele pregatite in acest...
Pasta de Masline Kalamata
Pasta de masline Kalamata este delicioasa servita pe paine prajita, ca aperitiv, cu un vin rosu. De asemenea, se combina foarte bine cu branza greceasca (feta), cu pastele, cu ardei gras rosu, cu legumele fierte sau coapte pe gratar. Maslinele Kalamata sunt renumite pentru culoarea violet inchis si pentru textura si pulpa bogata. Sunt o sursa bogata de fibre, calciu,...
Salata de Vinete Reteta Traditionala
Salata de vinete reteta de post - reteta traditionala, reteta de baza Noi romanii suntem mari iubitori de salata de vinete. Spun asta pentru ca o gasim in meniurile noastre nu doar in plin sezon, ci si la mesele de sarbatoare de peste an. Cati dintre noi nu punem la congelator cel putin un pachetel cu vinete coapte pentru a...
Salata a la Russe - Salata Ruseasca
Salata a la Russe - Salata Ruseasca Reteta Originala Multi dintre voi cunoasteti aceasta salata sub denumirea de salata a la russe sau salata ruseasca, dar unii inca o numesc cu numele initial: salata Olivier. Povestea acestui fel de mancare are aroma unui roman de mister. Pentru inceput, nu se stie daca bucatarul care a inventat reteta - Lucien Olivier...

Vremea

București
ninsoare
1.4 ° C
2.3 °
1 °
60 %
6.7kmh
0 %
mie
3 °
joi
3 °
vin
5 °
sâm
6 °
Dum
8 °
error: Content is protected !!