Pentru aceasta reteta de sandwich cu piept de pui si avocado putem sa folosim piept de pui fiert sau fript pe care il taiem in bucati mici. Fructul de avocado trebuie sa fie copt, dar sa nu fie nici exagerat de moale si innegrit, deoarece devine amar. Trebuie sa ne asiguram ca este copt, adica atunci cand apasam cu...
Guacamole este o pasta de avocado cu ceapa si rosii, consistenta, fina si foarte aromata. Aceasta pasta se poate servi la orice ora din zi, cu chipsuri de porumb sau pita arabeasca, ca si garnitura langa aproape orice fel de carne, la gartar sau la cuptor, sau ca un aperitiv fin la mese festive.
Avocado nu este prea popular in Romania. Oamenii...
Aceasta reteta de sandwich cu ton este conceputa de renumitul bucatar Jamie Oliver. Este vorba despre un sandwich care se serveste cald, preparat cu lipie facuta in casa, coapta pe tigaie. Acest sandwich cu ton este foarte gustos si hranitor. Mirosul de lipie proaspat coapta care se degaja in bucatarie ne da o stare de bine, de confort.
Putem consuma...
Aceasta placinta cu carne de pui si cascaval este foarte gustoasa si consistenta. Combinatia de carne de pui, legume, cascaval si foi de placinta este foarte gustoasa. Aceasta placinta se poate servi la micul dejun, la masa de pranz alaturi de o salata sau ca aperitiv la o masa festiva. De asemenea, si placinta cu piept de pui si foietaj este foarte gustoasa si aspectuoasa.
Pentru...
Reteta de midii cu sos de vin si lamaie este un aperitiv delicios care se serveste cu paine proaspata si impreuna cu o bautura tare.
Midiile sunt o specie de scoici pe care le putem cumpara de la supermarket.
Cand am mancat prima data aceasta mancare de midii am fost extrem de surprisa de gustul delicios, aromat, usor picant, o adevarata incantare...
Reteta de salata de icre este foarte cunoscuta si indragita de romani. Este foarte prezenta in meniuri, atat acasa cat si la restaurante. Alaturi de cozonac, aceasta salata este nelipsita de la mesele de sarbatori, ca aperitiv. Se prepara foarte usor, din icre sarate, ulei, lamaie, paine (sau gris) si putina apa minerala.
Avand un continut ridicat de nutrienti valorosi,...
Reteta de chec aperitiv cu sunca si branza este o reteta simpla, rapida si economica, cu ingrediente comune care pot fi inlocuite cu altele asemanatoare (sunca presata poate fi inlocuita cu salam, iar branza cu cascaval).
Acest chec aperitiv este foarte bun, usor picant, fraged, fin si consistent. Condimentele sunt simple: un praf de sare (daca nu este branza prea sarata)...
Reteta de salata de ton este usor de preparat. Gata in numai 20 de minute, aceasta salata poate fi pastrata la frigider pentru cateva zile si poate fi consumata in orice moment al zilei.
Aceasta salata este un aperitiv delicios si sanatos pe baza de peste care poate fi preparat in multe moduri: cu sau fara maioneza, cu ceapa verde...
Reteta de sufleu de legume cu jambon este o reteta din bucataria elvetiana, care are o mare diversitate de retete de sufleuri, elvetienii fiind mari consumatori. Sufleurile sunt atat de indragite de multa lume pentru ca se pot prepara dintr-o mare diversitate de legume combinate cu diverse tipuri de branza si de mezeluri, obtinand asfel un aperitiv gustos si apetisant.
Sufleul de...
Reteta de clatite umplute cu branza si somon afumat este una dintre multele variante de retete de clatite umplute.
Clatitele sunt unul dintre cele mai rapide deserturi (sau aperitive) si de aceea au devenit extrem de populare. Simplu de pregatit, din ingrediente pe care le avem intotdeauna in frigider, clatitele sunt un suport excelent pentru aproape orice tip de umplutura...
Vremea
București
ninsoare ușoară
-2.5
°
C
-2.3
°
-4
°
71 %
4.1kmh
0 %
mie
3
°
joi
3
°
vin
5
°
sâm
6
°
Dum
8
°