Recomandari

Pilaf de Orez cu Legume la Cuptor
Reteta de pilaf de orez cu legume la cuptor poate fi un fel principal delicios si sanatos pentru cei care tin post sau pentru cei care doresc preparate vegetariene. Este insa si o garnitura pentru cei carora le plac combinatiile de orez cu legume. Legumele pe care le folosim la prepararea acestui pilaf de orez cu legume la cuptor le alegem...
Turte Coapte in Tigaie fara Ulei
Reteta pentru aceste turte coapte in tigaie este o reteta traditionala taraneasca, veche si simpla. Eu am inlocuit o parte din cantitatea de apa cu lapte. Imi plac mai mult asa, deoarece sunt putin mai dulci si mai fine. Aceste turte coapte in tigaie sunt foarte bune simple, unse cu unt, gem sau miere, sau pot sa inlocuiasca painea...
Toate Secretele Pentru un Chec Perfect
Checul este unul dintre dulciurile cele mai cunoscute si indragite, cu foarte multe variante savuroase, care intotdeauna incanta pe toata lumea. Nimeni nu poate rezista la aroma si gustul unui chec proaspat, dulce sau sarat! Putem sa aromatizam checul cum ne place: cu vanilie, rom, scortisoara, lamaie sau coniac. Adaugandu-i fructe proaspete sau uscate, nuci sau alune, ii dam automat...
Ciorba de Spanac cu Smantana
Ciorba de spanac cu smantana este o ciorba foarte gustoasa, rapida si usor de preparat. Aceasta ciorba de spanac cu smantana se prepara in mod asemanator cu ciorba de ciuperci pleurotus. Avem nevoie de cateva legume calite, la care adaugam spanac, marar proaspat si putin orez. La sfarsit, dregem ciorba cu un amestec de smantana si galbenusuri de ou....
Reteta Ciorba de Miel
Ciorba de miel cu smantana este nelipsita de la masa de Pasti. Pentru prepararea aceastei ciorbe de miel avem nevoie de bucati de carne de miel cu os. Ciorba de miel se poate prepara cu rosii si bors sau se poate drege cu smantana si galbenus de ou. Familia mea prefera ciorba de miel dreasa cu smantana si galbenus de...
Paste cu Sos Bolognese – Reteta Originala - retetepentruoviata.ro
Reteta de paste cu sos bolognese este o reteta italiana si a luat numele de la orasul Bologna. Italienii denumesc sosul bolognese "ragu alla bolognese", dar in restul lumii este cunoscut cu jumatate din nume: bolognese. In reteta originala de paste cu sos bolognese se foloseste carne tocata manual. Pentru cine prefera o mancare mai dietetica, reteta de paste cu...
Placinta cu Mere cu Aluat Fraged
Placinta cu mere este una din prajiturile clasice ale copilariei, potrivita in orice anotimp. Este o reteta foarte usor de pregatit, rezultatul fiind garantat. Ce poate fi mai imbietor decat mirosul unei placinte cu mere abia scoasa din cuptor? Nu exista placinta cu mere fara scortisoara, iar mie imi place sa adaug in umplutura si nuci maruntite, de asemenea si...
Placinta de Post cu Mere si Drojdie
Aceasta placinta de post cu mere si drojdie este o placinta delicioasa, frageda, parfumata si economica! Cu siguranta va fi pe placul tuturor! Foile pentru aceasta placinta de post cu mere sunt preparate dintr-un aluat dospit cu apa minerala, ulei si drojdie, care se pregateste foarte usor. Acest acest aluat dospit poate fi folosit si la prepararea unor delicioase...
Foietaj cu Carne Tocata si Cascaval
Cu aceasta reteta de foietaj cu carne tocata si cascaval obtinem un aperitiv excelent, intr-un timp scurt. Acest foietaj cu carne tocata si cascaval este bun cald, dar si rece, este aspectuos, cu umplutura suculenta si aluat fraged. Daca aveti in casa o foaie de aluat de foietaj, carne tocata, putin cascaval, cartofi si cateva legume merita sa incercati aceasta...
Pita Greceasca Coapta pe Tigaie
Pita greceasca se pregateste foarte usor in casa, din ingrediente la indemana oricui. Odata pregatita, o putem pastra la congelator si decongela inainte de servire. Pita greceasca este gustoasa si moale, perfecta alaturi de gyros de pui, hummus, tzatziki, dar si pe post de blat pentru o pizza rapida. Poate inlocui cu succes painea, se poate consuma cu orice...

Vremea

București
ploaie moderată
6 ° C
6.7 °
4.9 °
75 %
3.6kmh
100 %
sâm
5 °
Dum
6 °
lun
6 °
mar
9 °
mie
7 °
error: Content is protected !!