Retete de Pasti

Ciorba de Maruntaie de Miel (Maghirița)
Aceasta reteta de ciorba de maruntaie de miel (maghirița sau magiritsa) cu sos de ou si lamaie (avgolemono) este o reteta din bucataria greceasca. Se pregateste cu ocazia zilei de Pasti, in Sambata Mare, impreuna cu mielul pentru a doua zi, si se consuma in seara Invierii, imediat dupa Sfanta Liturghie de la miezul noptii, cand oamenii se intorc de...
Reteta Ciorba de Miel
Ciorba de miel cu smantana este nelipsita de la masa de Pasti. Pentru prepararea aceastei ciorbe de miel avem nevoie de bucati de carne de miel cu os. Ciorba de miel se poate prepara cu rosii si bors sau se poate drege cu smantana si galbenus de ou. Familia mea prefera ciorba de miel dreasa cu smantana si galbenus de...
Pulpa de Miel la Cuptor cu Cartofi
Reteta de pulpa de miel la cuptor cu cartofi este o reteta traditionala romaneasca preparata in special pentru masa de Pasti. Aromatizata cu rozmarin si usturoi, bine condimentata cu sare si piper si gatita la cuptor la foc mic, pulpa de miel este delicioasa! Pentru a gati reteta de pulpa de miel la cuptor cu cartofi trebuie sa tinem cateva...
Pasca cu Ciocolata, Branza si Smantana
Pasca cu ciocolata, branza si smantana, cu aroma de portocala si vanilie - o reteta de pasca mai putin conventionala, dar foarte gustoasa, consistenta si aspectuoasa. Aceasta pasca fara aluat cu ciocolata este un desert pascal delicios, insa poate fi preparata pe tot parcursul anului, atunci cand avem pofta de un desert cu cremos cu multa ciocolata. Reteta de pasca...

Vremea

București
cer senin
8.5 ° C
10.5 °
6.1 °
77 %
3.6kmh
0 %
vin
14 °
sâm
14 °
Dum
19 °
lun
15 °
mar
11 °
error: Content is protected !!