Retete de Pasti

Oua Umplute - Retete Simple si Rapide
Oua umplute - un aperitiv foarte popular, delicios si aspectuos. Ouale umplute sunt o gustare ce se prepara destul de simplu si rapid, avand un avantaj important: pot fi umplute cu orice produse sau salate preferate. Cu putina indemanare si fantezie putem prepara propriile noastre retete de umpluturi pentru oua umplute, avand ca rezultat un platou cu cele mai...
Cozonac Grecesc - Reteta Traditionala
Ce ziceti de un cozonac grecesc (tsoureki)? Anul acesta, de Paști, pregatiti cel mai delicios si mai pufos cozonac de Paști cu reteta traditionala greceasca. Acest cozonac grecesc (tsoureki) se gaseste in permanenta in magazile grecesti, dar se prepara neaparat pentru masa de Pasti! Mahlepul si masticul de Chios sunt condimentele care dau gustul deosebit, specific acestui cozonac, dar...
Cozonac cu Mac Reteta Traditionala Pas cu Pas
Cozonac cu mac - reteta romaneasca traditionala de cozonac pufos cu mac (crema de mac), o umplutura pentru cozonac delicioasa si usor de preparat. Reteta de cozonac cu mac este una dintre cele mai populare retete de cozonac, alaturi de reteta de cozonac cu nuca si cacao, reteta de cozonac cu rahat si stafide, reteta de cozonac fara framantare si...
Stufat de Miel - Reteta Traditionala la Cuptor cu Usturoi Verde Impletit
Reteta de stufat de miel este preparata de Pasti, dar nu numai. Stufatul de miel este o mancare, prin prisma ingredientelor, simbol al primaverii. Acest stufat de miel se bazeaza pe abundenta verdeturilor primavaratice si, bineinteles, pe carnea de miel. Termenul de stufat provine din limba greaca ("stufaton"), intalnindu-se si in italiana drept "stufato", si inseamna "tocana". Aceasta mancare inabusita, pregatita...

Vremea

București
nori împrăștiați
15.2 ° C
17.1 °
13.8 °
57 %
5.1kmh
40 %
sâm
15 °
Dum
18 °
lun
17 °
mar
13 °
mie
21 °
error: Content is protected !!