Retete aperitive

Retete aperitive

Salata de Pui cu Ciuperci - Salata Poienita
Aceasta salata de pui cu ciuperci - salata poienita este o salata foarte gustoasa, consistenta si aspectuoasa. Salata poienita cu ciuperci marinate este ideala pentru mese festive, in special pentru masa festiva de Pasti. Este de preferat sa montam salata salata de pui cu ciuperci intr-o tava cu inel detasabil, in care asezam folie alimentara Fierbem legumele si le razuim prin...
Chiftele de Curcan Umplute cu Mazare
Pentru aceasta reteta de chiftele de curcan umplute cu mazare am folosit carne tocata din piept de curcan. Pieptul de curcan este o carne care nu are grasime. Pentru a obtine chiftele de curcan suculente si gustoase, este nevoie sa adaugam cateva legume razuite. Acestea asigura umiditatea de care are nevoie compozita de chiftele pentru o obtine niste chiftele...
Oua Umplute cu Pate de Ficat
Reteta de oua umplute cu pate de ficat este un aperitiv clasic, nelipsit de la mesele festive. Este foarte simplu de facut si pe placul tuturor. Pentru aceasta reteta de oua umplute avem nevoie de oua, pate de ficat, maioneza, smantana, un ardei rosu si verdeata pentru decor. Eu am folosit un pate de ficat facut in casa., insa aceasta...
Cartofi Gratinati la Cuptor cu Bacon, Cascaval si Sos Bechamel
Reteta de cartofi gratinati la cuptor cu bacon, cascaval si sos bechamel este o reteta simpla si gustoasa, care se prepara foarte usor. Putem servi acesti cartofi gratinati ca atare sau ca si garnitura la diverse preparate din carne. Ca la orice preparat, si la aceasta reteta de cartofi gratinati exista o multitudine de variatii, combinatii de ingrediente, cu diferite...
Placinta cu Sfecla Rosie si Branza poza 1
Pentru aceasta placinta cu sfecla rosie si branza am folosit o umplutura preparata din sfecla rosie coapta, crema de branza, mozzarela razuita, nuci macinate, mustar cu boabe intregi si menta proaspata. Aceasta placinta cu sfecla rosie si branza este un aperitiv foarte gustos si de mare efect, prin multimea de arome si culori pe care le combina. Sfecla rosie...
Salata Suba cu Peste Marinat
Aceasta salata suba cu peste marinat este o salata foarte populara in Republica Moldova si este nelipsita de la masa de sarbatori. Salata suba se prepara din file de peste marinat (sau afumat) acoperit cu staturi de legume fierte (cartofi, morcovi, sfecla), oua fierte si maioneza. Asezarea in straturi se face dupa preferinta. Eu am incercat mai multe moduri de a...
Pate de Casa din Ficat de Pui
Aceasta reteta de pate de casa din ficat de pui este foarte simpla si usor de preparat. Vom obtine timp scurt un pate foarte gustos si aromat. Pentru aceasta reteta de pate de casa din ficat de pui, trebuie sa curatam ficatul de nervuri si grasime. Il spalam bine, punem coniac peste el si il lasam pentru 2 ore sa...
Cartofi Gratinati Cu Branza si Smantana
Reteta de cartofi gratinati cu branza si smantana este o reteta simpla si gustoasa, care se prepara foarte usor. Ca la orice reteta, si aici sunt o multitudine de variatii, combinatii, cu ou, fara ou, cu diferite branzeturi, cu cascaval, cu parmezan, dupa  preferinta si buzunarul fiecaruia. Fiecare poate adapta aceasta reteta dupa preferinte si dupa posibilitati. Si eu pregatesc...
Foietaj cu Carne Tocata si Cascaval
Cu aceasta reteta de foietaj cu carne tocata si cascaval obtinem un aperitiv excelent, intr-un timp scurt. Acest foietaj cu carne tocata si cascaval este bun cald, dar si rece, este aspectuos, cu umplutura suculenta si aluat fraged. Daca aveti in casa o foaie de aluat de foietaj, carne tocata, putin cascaval, cartofi si cateva legume merita sa incercati aceasta...
Chiftele de Post cu Orez si Spanac
Aceasta reteta de chiftele de post cu orez si spanac este o reteta greceasca de post, simpla, foarte gustoasa si plina de vitamine. Sucul de lamaie adaugat la aceste chiftele de post cu orez si spanac le da un plus de prospetime si aroma. De altfel, sucul de lamaie ajuta la o mai buna absorbtie a fierului continut de spanac. Spanacul este...

Vremea

Bucharest
clear sky
19.6 ° C
20.5 °
17.1 °
64 %
0.5kmh
0 %
Sat
30 °
Sun
20 °
Mon
26 °
Tue
28 °
Wed
19 °
error: Content is protected !!