Smoothie cu Sfecla Rosie, Morcovi si Mar

0
12367

Un smoothie cu sfecla rosie, morcovi si mar este cu siguranta una dintre cele mai sanatoase bauturi. Nu numai ca are un gust placut si racoritor, dar daca este consumat in mod regulat, curata sangele de toxine si imbunatateste sanatatea ficatului. Combinand sfecla rosie, care are un gust salciu, cu morcovi, mar, ghimbir si o lingura de miere, se obtine o bautura plina de enzime si antioxidanti. Putem sa inlocuim cafeaua de dimineata cu acest smoothie cu sfecla rosie, morcovi si mar. Este bine sa consumam acest smoothie pe stomacul gol.

Este foarte important sa avem un blender cu o putere mai mare, deoarece astfel vom mixa totul foarte bine si vom obtine o bautura cremoasa. Se consuma cate un pahar cu smoothie cu sfecla rosie, morcovi si mar in fiecare zi, de preferat dimineata pentru ca ne va conferi energie. Nu se pastreaza la frigider, ci se bea imediat ce l-am mixat.  

Aceast smoothie nu contine nici un fel de ingrediente nocive. De aceea, nici nu provoaca reactii adverse. Sucurile de legume si fructe au proprietati tamaduitoare! Consumul acestui smoothie din sfecla rosie, morcovi si mere contribuie la mentinerea starii de sanatate.

Cel mai mare avantaj al acestei bauturi este combaterea afectiunilor oncologice. Cercetarile au aratat ca sfecla rosie contine un flavonoid care franeaza cresterea tumorilor maligne. Sucul acestei radacinoase este bogat in fier, care ajuta la regenerarea celulelor sangvine si la oxigenarea celulelor.

Ingrediente pentru reteta de smoothie cu sfecla rosie, morcovi si mar:

  • 1 sfecla rosie de marime medie
  • 1 morcov
  • 1 mar
  • 1 bucata mica de ghimbir
  • 1 lingura de miere
  • sucul de la o lamaie
  • 200 ml apa
Ingrediente pentru reteta de smoothie cu sfecla rosie, morcovi si mar
Ingrediente pentru reteta de smoothie cu sfecla rosie, morcovi si mar

Mod de preparare:

  1. Spalam bine sfecla, morcovul, marul si ghimbirul. Curatam de coaja sfecla, morcovul si ghimbirul. Marul nu trebuie curatat. Doar indepartam cotorul si semintele.

2. Taiem toate ingredientele in cubulate mici si le punem in blender. Adaugam apa, mierea si sucul de lamaie si mixam 1-2 minute pana obtinem o bautura omogena.

3. Consumam smoothie-ul imediat, pe stomacul gol, cu o ora inainte de micul dejun. Il putem consuma si seara, dar pe nemancate. Este bine sa facem o cura de 30 zile cu o pauza de doua saptamani. Apoi putem relua cura.

Smoothie cu sfecla rosie morcovi si mar
Smoothie cu sfecla rosie morcovi si mar

Smoothie cu sfecla rosie morcovi si mar

Adauga un comentariu

Comentarii

Detalii reteta
recipe image
Reteta
Smoothie cu Sfecla Rosie, Morcovi si Mar
Autor
Retete Pentru o Viata
Data publicarii
Timp de preparare
Timp de gatire
Timp total
Media voturilor
41star1star1star1stargray Based on 13 Review(s)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul Dvs.!
Vă rugăm să introduceți aici numele Dvs.